Futbol Chelsea Liverpool maç sonucu ve özeti

Chelsea Liverpool maç sonucu ve özeti

10.05.2015 - 15:44 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig'de liderliği garentileyen Jose Mourinho'nun takımı Chlsea bu akşam Stamford Bridge stadyumunda Liverpool ile karşılaştı. İngiltere Premier Lig'in 36. hafta maçında Chelsea sahasında Liverpool ile 1-1 berabere kaldı.

Chelsea Liverpool maç sonucu ve özeti

İngiltere Premier Lig'in 36. hafta maçında Chelsea ile Liverpool karşı karşıya geldi. Şampiyonluğunu garantileyen Chelsea, Avrupa iddiasini sürdürmek isteyen Liverpool ile sahasında 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Şampiyon Chelsea alkışlarla

Stamford Bridge'de oynanan ve İngiliz hakem Andre Marriner'ın yönettiği mücadele öncesi güzel görüntüler yaşandı. Seramoni öncesinde çift sıra dizilen Liverpoollu futbolcular, şampiyonluğunu garantileyen Chelsea'yi alkışladı.

Goller Terry ve Gerrard'dan

Karşılaşmada Chelsea'nin golünü 5. dakikada John Terry atarken, Liverpool'un golünü ise 44. dakikada Steven Gerrard kaydetti. Mücadelede başka gol olmadı ve maç 1-1 beraberlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Premier Lig'de lider Chelsea 84 puana, 5. sıradaki Liverpool da 62 puana yükseldi. Premier Lig'in 37. haftasında Chelsea deplasmanda West Bromwich Albion'a konuk olacak, Liverpool ise sahasında Crystal Palace'ı ağırlayacak.

Yazarlar