İngiltere Premier Lig Chelsea'nin yıldızından şoke eden yorum! Taraftarlar tepki gösterdi: Kariyeri bitti

Chelsea'nin yıldızından şoke eden yorum! Taraftarlar tepki gösterdi: Kariyeri bitti

08.12.2023 - 19:02 | Son Güncellenme:

Premier Lig'in 15'inci haftasında Manchester United deplasmanından 2-1 mağlup ayrılan Chelsea'de Ian Maatsen'in sosyal medya hesabından yaptığı yorum tepki çekti. Bazı taraftarlar, Hollandalı oyuncunun Chelsea kariyerinin bittiğini dile getirdi.

Chelseanin yıldızından şoke eden yorum Taraftarlar tepki gösterdi: Kariyeri bitti

Chelsea, Premier Lig'in 15'inci haftasında Manchester United deplasmanında sahaya çıktı. İlk yarının sonlarında beraberliği yakalamasına rağmen sahadan 2-1 mağlup ayrılan Chelsea'da Ian Maatsen, müsabaka sonrası çarpıcı bir hamlede bulundu.

Haberin Devamı

Hollandalı genç futbolcu, Manchester United'ın Faslı yıldızı Sofyan Amrabat'ın paylaşımına dikkat çeken bir yorum yaptı. Sofyan Amrabat, Chelsea maçından sonra yaptığı paylaşıma şu notu düştü: "Harika bir ruh ve harika performans! Muhteşem desteğiniz için teşekkür ederiz."

Chelsea'de maç kadrosunda yer alan Ian Maatsen, Sofyan Amrabat'ın bu paylaşımına alev ve selam emojileri ile yorum yaptı. Hollandalı sol bek kısa süre sonra bu yorumu sildi. Chelsea taraftarlarının bu yorumu fark etmesi çok uzun sürmedi.

Ian Maatsen'e büyük tepki gösteren bir Chelsea taraftarı, "Maatsen'in Chelsea'deki kariyerinin bittiğini rahatlıkla söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı. Bir başka Chelsea taraftarı ise, "Bu Maatsen'in sosyal medya ekibinin bir hatası olmalı. Çünkü oyuncuların bu gibi durumlardan uzak olduğunu umuyorum" yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Ian Maatsen bu sezon Chelsea'de 10 maça çıktı ve toplam 289 dakika sahada kaldı. 21 yaşındaki oyuncunun Premier Lig deviyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Ian Maatsen'in güncel piyasa değeri 20 milyon euro.