1.LigCihat Arslan: Mücadele konusunda gücümüz bu kadarına yetti!

Cihat Arslan: Mücadele konusunda gücümüz bu kadarına yetti!

12.04.2025 - 22:06 | Son Güncellenme:

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Amedspor maçından sonra konuştu.

Cihat Arslan: Mücadele konusunda gücümüz bu kadarına yetti

Trendyol 1. Lig'in 34. haftasında konuk ettiği Amedspor'a 1-0 yenilen Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor'da teknik direktör Cihat Arslan, mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Arslan, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, zorluk derecesi yüksek bir maç olduğunu belirterek, kulübede eksikler yaşadıklarını ifade etti.

Rakip takımda Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış etkili oyuncuların olduğunu aktaran Arslan, "Bu maçı onlar kazandı, berabere de bitebilirdi ama bizim için beraberlik de yıkım olurdu. Stoperleri santrfor yaptık. Elimizdeki oyuncular alternatif anlamda o kadar, zaten 15 kişiyle oynuyoruz. Mücadele konusunda gücümüz bu kadarına yetti. Taraftara teşekkür ediyorum. Takımlarını çok büyük coşkuyla desteklediler. Onların buradan mutlu ayrılamamasından dolayı çok üzgünüm." dedi.

KEŞFETYENİ
Şok sözler! 'Survivor tarihinin açık ara en leş takımı'
Şok sözler! 'Survivor tarihinin açık ara en leş takımı'

Cadde | 09.05.2025 - 09:45

Survivor All Star 2025'te finale sayılı günler kala yarışmada heyecan giderek artıyor. Survivor macerası sona eren Senem Genç, sosyal medya hesabından olay bir paylaşımla adından söz ettirdi.

Yazarlar