Dünyadan Futbol Çılgın transfer planı! Kim Min Jae geri dönüyor

Çılgın transfer planı! Kim Min Jae geri dönüyor

16.04.2024 - 13:08 | Son Güncellenme:

Sezon başında Napoli'den 50 milyon euroya Bayern Münih'e transfer olan Kim Min Jae için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Güney Koreli futbolcu eski kulübüne geri dönebilir. İşte detaylar...

Çılgın transfer planı Kim Min Jae geri dönüyor

Fenerbahçe'den Napoli'ye 18 milyon euroya transfer olan Kim Min Jae, İtalyan ekibiyle 33 yıl sonra unutulmaz bir şampiyonluk yaşamasının ardından bu sezon başında 50 milyon euro bedelle Bayern Münih'e transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Teknik direktör Tuchel ile yaşadığı anlaşmazlıklar sebebiyle son haftalarda kadroya girmekte zorlananan başarılı savunmacının geleceği için çılgın bir iddia gündeme geldi.

ÇILGIN TRANSFER PLANI

İtalyan basınından Il Mattino'nın haberine göre Napoli'nin sansasyonel bir transfer planı var. İtalyan ekibi başarılı savunma oyuncusunu yeniden kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacak.

YEDEK KALDI

geçtiğimiz yaz 50 milyon Euro bonservis bedeliyle Napoli'den Bayern Münih'e transfer olan Kim Min-jae'nin, Alman devindeki macerası istediği gibi geçmiyor.

Güney Koreli futbolcu, bu sezon oynadığı maçlarda eleştirilerimn hedefinde yer alırken son maçlarda ise süre bulmakta zorlandı ve kendini yedek kulübnesinde buldu.

Haberin Devamı

TEK ENGEL MAAŞI

Napoli transferin mümkün olabileceği görüşünde birleşirken kiralık olatrak oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Ancak transferin önündeki tek engel Kim Min-Jae'nin 8,5 milyon euroluk maaşı.

Bu sezon Alman deviyle 29 maçta süre alan Kim Min-Jae 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.