Dünyadan Futbol Cristiano Ronaldo, Al-Nassr'a imza attı! İmza töreninde transfer itirafı: Buraya gelmeden önce görüştük

Cristiano Ronaldo, Al-Nassr'a imza attı! İmza töreninde transfer itirafı: Buraya gelmeden önce görüştük

03.01.2023 - 19:53 | Son Güncellenme:

Dünyada büyük yankı uyandıran transferde imzalar atıldı. Cristiano Ronaldo, kendisi için düzenlenen muhteşem imza törenin Al-Nassr ile sözleşme imzaladı. Portekizli yıldız imza töreni sonrası açıklamalarda bulundu.

Tüm dünyada büyük yankı uyandıran Ronaldo'nun Al-Nassr'a transferinde resmi imzalar atıldı. Cristiano Ronaldo kendisi için düzenlenen muhteşem imza töreninde açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

RONALDO'DAN TARİHİ İMZA

Al-Nassr geçtiğimiz günlerde Cristiano Ronaldo'yu transfer ettiğini açıklamıştı. Yapılan anlaşma sonrası yeni formasıyla ilk pozunu veren Ronaldo'nun 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Portekizli için kulüp tarafından henüz maliyet anlamında resmi bir açıklama gelmese de ünlü futbolcunun Al-Nassr ile yıllık 75 milyon Euro karşılığında anlaştığı öğrenilirken, bu ücretin ticari anlaşmalarla birlikte 200 milyon Euro'yu bulması bekleniyor.

Cristiano Ronaldo, Al-Nassra imza attı İmza töreninde transfer itirafı: Buraya gelmeden önce görüştük

MARCA'DAN BOMBA İDDİA

İspanya'dan Marca, Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr ile imzaladığı sözleşmede "Newcastle United'ın Şampiyonlar Ligi bileti alması durumunda; Ronaldo, gelecek sezon kiralık olarak Newcastle'da forma giyebilir."  şeklinde bir madde olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

Newcastle United şu anda Premier Lig'de 3. sırada bulunuyor.

AL-NASSR'DAN RONALDO İÇİN MUHTEŞEM İMZA TÖRENİ

Al-Nassr Kulübü, yeni transferi Cristiano Ronaldo için imza töreni düzenledi. Ronaldo için 25 bin kişi kapasiteli Mrsool Park'ta düzenlenen imza töreni öncesinde konser verildi.

Al-Nassr taraftarları Ronaldo'nun imza töreni için tribünleri tıklım tıklım doldurdu.

Cristiano Ronaldo, Al-Nassra imza attı İmza töreninde transfer itirafı: Buraya gelmeden önce görüştük

RUDI GARCIA'DAN AÇIKLAMALAR

Al-Nassr Teknik Direktörü Rudi Garcia imza töreninde açıklamalarda bulundu. Rudi Garcia, "Cristiano tarihin en iyilerinden biri. Benim için, ülke ve kulüp için, onun gibi birinin buraya gelmesi harika. Hayatım boyunca harika oyuncular gördüm ama Cristiano gibisini görmedim. Ronaldo'nun teknik direktörü olmak çok kolay çünkü ona açıklamak zorunda olduğum şeyler çok az. Gerçekten deneyimlerimizi paylaşabilmeyi istiyorum. Cristiano'nun burada olmasından dolayı çok mutluyum. Basın toplantısında bu kadar çok insan gördüğüme çok şaşırdım, genellikle iki ya da üç gazeteci oluyor. Lütfen maçlardan sonra Cristiano'nun golü hakkında konuşmaya gelir misiniz? En önemli şey sahada olanlardır. Antrenman yapıp kazanmamız gerekiyor. Umarım Cristiano, Al Nassr için oynamaktan mutludur." dedi.

Cristiano Ronaldo, Al-Nassra imza attı İmza töreninde transfer itirafı: Buraya gelmeden önce görüştük

RONALDO'NUN İLK SÖZLERİ

Cristiano Ronaldo, imza töreninde açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız, "Avrupa'daki kariyerim sona erdi. Her şeyi kazandım" diyerek Avrupa'ya olası transfer iddialarını da yalanladı.

Haberin Devamı

Ronaldo'nun açıklamaları şu şekilde;

"Futbol dünyası çok gelişmiş, lig çok rekabetçi ve burada olduğum için mutluyum. Teknik direktörümüz bana fırsat verirse yarın bile oynamak için sabırsızlanıyorum. İnsanların ne dediği umrumda değil, bugünlerde futbol gelişti ve çok rekabetçi. Bu benim kariyerimin sonu değil. Buraya gelmek güzel. Avrupa'daki tüm rekorları kırdım ve burada da rekorlar kırmak istiyorum. Buraya kazanmaya geldim. Al Nassr'da birlikte eğlenmek ve gülümsemek istiyorum. Futbol artık farklı, futbolun gelişimi farklı. Birçok insan konuşuyor ama futbol hakkında hiçbir şey bilmiyor. Ülke ve futbolla ilgili farklı bir vizyonu buraya aktarmak istiyorum ve bu yüzden bu meydan okumayı kabul ettim. Sadece futbolda değil, yeni nesillerin zihniyetini değiştirmek için harika bir fırsat. Avustralya, Amerika Birleşik Devletleri ve Portekiz'den birçok kulüp benimle imzalamaya çalıştı bazı görüşmeler oldu. Avrupa'daki işim bitti, yeni bir mücadeleden gurur duyuyorum. Al Nassr'a imza atmak sadece futbol değil, bir meydan okuma. Ailem mutlu ve beni destekliyorlar. Arabistan'a gelmemden çok memnunlar. Bu benim kararım, ailem beni destekledi, özellikle çocuklarım, gurur duyuyoruz. Suudi Arabistan'daki insanlar beni seviyor. Karşılama muhteşemdi."

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo, Al-Nassra imza attı İmza töreninde transfer itirafı: Buraya gelmeden önce görüştük