İspanya La Liga Cristiano Ronaldo iddiası! Real Madrid'e geri mi dönüyor?

Cristiano Ronaldo iddiası! Real Madrid'e geri mi dönüyor?

14.05.2023 - 18:37 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo ile ilgili bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Portekizli oyuncunun Real Madrid'e geri dönebileceği öne sürüldü.

Cristiano Ronaldo iddiası Real Madride geri mi dönüyor

Manchester United'dan ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile rekor bir sözleşme imzalayan Cristiano Ronaldo ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İspanyol basınında yer alan habere göre; Real Madrid'de 9 yıl boyunca forma giyen Portekizli futbolcunun geleceği netleşmeye başladı.

Haberin Devamı

Real Madrid'in kulüpte 9 yıl boyunca oynayan Cristiano Ronaldo'nun geri dönüşüne sıcak baktığı belirtildi. Ancak İspanyol devinin başkanı Florentino Perez'in, Cristiano Ronaldo'nun geri dönüşüne futbolcu olarak değil elçi veya antrenör olarak sıcak baktığı kaydedildi.

Cristiano Ronaldo iddiası Real Madride geri mi dönüyor

Ronaldo'nun, kulüpte daha önce oynayan ve şu anda elçilik görevi üstlenen Alvaro Arbeloa ve Roberto Carlos gibi isimlere benzer bir görev alabileceği aktarıldı.

Öte yandan Ronaldo'nun antrenör olmaya karar vermesi durumunda Zinedine Zidane, Raul, Xabi Alonso, Guti gibi isimlerin izinden gidebileceği belirtildi. Söz konusu isimler Real Madrid'in alt yaş gruplarında antrenölük yapmıştı. Bu isimlerden Zidane A Takımı'ı da çalıştırmış ve önemli başarılı yakalamıştı.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo iddiası Real Madride geri mi dönüyor

Real Madrid'de Ronaldo'nun futbolcu olarak döneminin sona erdiği, Perez'in elçi ve antrenörlük görevleri düşüncesiyle Ronaldo ile kulüp arasındaki hikayeyi geliştirmek istediği vurgulandı. Ronaldo'nun Real Madrid'e geri dönüş konusunda vereceği karar büyük bir merak konusu oldu.

9 yıl boyunda Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo, 438 maça çıktı. Portekizli süper star, bu maçlarda 451 gol attı ve 119 asist yaptı. Ronaldo, İspanya'daki kariyerinde ise toplam 19 kupa kazandı.