İngiltere Premier Lig Cristiano Ronaldo'dan canlı yayında Liverpool efsanesine şok!

Cristiano Ronaldo'dan canlı yayında Liverpool efsanesine şok!

23.08.2022 - 18:08 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig'de son olarak Liverpool ile karşılaşan ve bu sezon ilk kez kazanan Manchester United'da yine en çok konuşulan isim Cristiano Ronaldo oldu. Portekizli süper yıldızın maç öncesinde yaptığı hareket dikkat çekti.

Cristiano Ronaldodan canlı yayında Liverpool efsanesine şok

İngiltere Premier Lig'de kabus gibi başlayan Manchester United son olarak Liverpool karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak siftah yaptı. United'da son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Cristiano Ronaldo'nun maç öncesinde yaptığı hareket dikkat çekti.

Haberin Devamı

BRENTFORD MAÇINDA AĞIR YENİLGİ
Premier Lig'in ilk haftasında Brighton ile karşılaşan ve 2-1 mağlup olan Manchester United'da Ronaldo sonradan oyunda dahil olmuştu. İkinci hafta maçında Brentford ile karşılaşan Kırmızı Şeytanlar'da Ronaldo ilk 11'de sahaya çıktı. United, deplasmanda adeta bozguna uğradı. Brighton sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Cristiano Ronaldodan canlı yayında Liverpool efsanesine şok

UNİTED İLK KEZ KAZANDI
Premier Lig'in 3. haftasında Manchester United, sahasında ezeli rakibi Liverpool'u 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı.

Manchester United'a galibiyeti getiren golleri 16'da Sancho, 53'te Rashford kaydetti. Portekizli futbolcu Ronaldo oyuna 86. dakikada dahil oldu.

Bu sonucun ardından Manchester United 3 puanla tanıştı. Liverpool ise 2 puanda kaldı.

Haberin Devamı

RONALDO'NUN HAREKETİ BÜYÜK YANKI UYANDIRDI
Manchester United'da Ronaldo Liverpool maçı öncesi saha kenarında canlı yayın yapan efsane isimleri ziyaret etti. Gary Neville ve Roy Keane ile selamlaşıp sohbet eden Ronaldo'nun kendisi hakkında olumsuz eleştirilerde bulunan Liverpool'un efsane isimlerinden Jamie Carragher’ı görmezden gelmesi büyük yankı uyandırdı.

Cristiano Ronaldodan canlı yayında Liverpool efsanesine şok

CARRAGHER ŞOK OLDU
Carragher o anlarda şaşkınlık yaşarken "Beni görmezden geldi" ifadelerini kullandı. Canlı yayında durumu toparlamaya çalışan diğer isimler 'Belki bir dahaki sefere. İlginç.' diye espri yaptı.

TRANSFERİNİ ELEŞTİRMİŞTİ
Geçtiğimiz sezon Juventus'tan Manchester United'a transfer olan Ronaldo için Carragher, "Manchester United'ın Ronaldo'ya ihtiyacı yok" demişti

MAÇ BİTMEDEN AYRILDI
Premier Lig devi Manchester United'ın 1-1 berabere kaldığı Rayo Vallecano hazırlık maçında ilk 11'de maça başlayan Cristiano Ronaldo daha maç bitmeden olay bir harekete imza atmıştı. Maçın devre arasında oyundan alınan Portekizli dünya yıldızı daha maç bitmeden stattan ayrıldı. Ronaldo'nun stattan ayrılışı İngiltere'de büyük ses getirmişti.

RONALDO SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, sosyal medya aracılığıyla medyada çıkan haberlere eleştiri getirdi.

"GERÇEKLERİ AÇIKLAYACAĞIM"
Instagram hesabından yapılan bir transfer paylaşımına yorum yazan 37 yaşındaki yıldız, "Medya yalan söylüyor. Tüm gerçekleri birkaç hafta içinde vereceğim röportajın ardından göreceksiniz. Son birkaç ayda benim hakkımda yazılan 100 haberden yalnızca 5'i doğrudur." ifadelerini kullanmıştı

Haberin Devamı

SNEIJDER'DEN RONALDO'YA MESAJ
Galatasaray'ın ve dünya futbolunun en önemli isimleri arasında yer alan Wesley Sneijder Ronaldo'ya medya konusunda uyarı ve destek geldi. Hollandalı yıldız, "Bunu ben de yaşadım. 100 içerikten birisi doğru oluyordu. Ancak herkes bu tür içerikleri çok daha ilgi çekici buluyor ve onlar hakkında konuşuyor. Ona tavsiyem susması ve ayaklarını konuşturması olur. Kariyeri ortada." ifadelerini kullandı.




Yazarlar