Dünyadan Futbol Cristiano Ronaldo'dan Sergio Ramos'a: Bir sıfıra daha ihtiyacın var!

Cristiano Ronaldo'dan Sergio Ramos'a: Bir sıfıra daha ihtiyacın var!

17.08.2023 - 18:10 | Son Güncellenme:

Sergio Ramos instagramda 60 milyonuncu takipçisini kutladı. 600 milyon takipçili Cristiano Ronaldo; 'Bana ulaşmak için bir sıfıra daha ihtiyacın var' diye yanıt verdi ve kahkahayı bastı.

Cristiano Ronaldodan Sergio Ramosa: Bir sıfıra daha ihtiyacın var

Paris Saint Germain ile yollarını ayırdıktan sonra boşta olan Sergio Ramos'un, kişisel instagram hesabı 60 milyon takipçi sayısını aştı. Transferde ismi Beşiktaş ve Galatasaray ile geçen İspanyol futbolcu 60 milyon rakamına ulaşmasını, hesabından gerçekleştirdiği paylaşım ile kutladı.

Haberin Devamı

37 yaşındaki futbolcu yayınladığı mesajda "2014'te başladık ve imkansız görünse de 60 milyonuz" diye yazdı. Ramos ayrıca, üç aşamalı bir şartname karşılığında düzenleyeceği minik yarışamada kazanan 20 isme özel kramponlar hediye edeceğini açıkladı. Bunun için hesabının takip edilmesini, kariyerindeki en sevdikleri anın belirlenmesini ve ardından bu anın resim veya videoyla gösterilmesini, kendisinin en orjinal bulduklarını seçeceğini belirtti.

Cristiano Ronaldodan Sergio Ramosa: Bir sıfıra daha ihtiyacın var

Sergio Ramos'un Real Madrid'den takım arkadaşı Cristiano Ronaldo, meslektaşının 60 milyonuncu takipçi kutlamalarına, gönderinin altına yaptığı yorumla katıldı. Instagramda 600 milyon takipçisi bulunan Ronaldo; 'Bana ulaşmak için bir sıfıra daha ihtiyacın var' diye yazdı ve kahkaha emojisi bıraktı.

Haberin Devamı