Futbol CSKA Moskova Manchester United maçı ne zaman saat kaçta?

CSKA Moskova Manchester United maçı ne zaman saat kaçta?

21.10.2015 - 12:18 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi B grubu mücadelesinde CSKA Moskava evinde Manchester United'ı konuk edecek. Peki CSKA Moskava Manchester United maçı ne zaman saat kaçta? işte ayrıntılar...

CSKA Moskova Manchester United maçı ne zaman saat kaçta

Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde CSKA Moskova, Manchester United'ı konuk ediyor. Bu akşam saat 21:45'te başlayacak mücadeleyi İspanyol hakem Carlos Velasco Carballo yönetecek.

Haberin Devamı

Arsenal'e 3-0 kaybettikten sonra haftasonu Premier Lig'de zorlu Everton deplasmanına giden Man United, buradan 3-0'lık zaferle dönüp moral tazeledi.
CSKA Moskova ise Rusya liginde henüz maç kaybetmiş değil. Gruptaki ilk maçında Wolfsburg'a kaybeden CSKA, PSV galibiyetiyle kendine geldi ve bu maçtan en az bir puanla ayrılmak isteyecek.
İki takım daha önce Şampiyonlar Ligi gruplarında karşı karşıya gelmiş Manchester'da oynanan maç 3-3 berabere sonuçlanırlen Moskova'da oynanan mücadeleyi Manchester United 1-0 kazanmasını bilmişti.
Man United'da Luke Shaw, Paddy McNair, Ashley Young ve James Wilson maç kadrosunda olmayan isimler. Dizinden problem yaşayan Schweinsteiger ise Rusya'ya giden kafilede yer aldı.
Ev sahibi ekipte Berezutski'nin durumu şüpheli. Natcho ise sahada yer alamayacak.