Futbol Cumhuriyet Bayramı coşkusu! Kulüplerden peş peşe mesajlar

Cumhuriyet Bayramı coşkusu! Kulüplerden peş peşe mesajlar

29.10.2023 - 00:07 | Son Güncellenme:

Cumhuriyetimizin 100. yılının coşkusunu spor dünyası paylaşmaya başladı. Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'den kulüpler art arda Cumhuriyet Bayramı mesajları paylaştı.

Cumhuriyet Bayramı coşkusu Kulüplerden peş peşe mesajlar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yılında spor dünyasından peş peşe coşku ve sevinç paylaşımları geldi. Spor camiasında kulüpler, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında hep birlikte coşkusunu paylaştı.

Haberin Devamı

İşte Cumhuriyet Bayramı ile ilgili kulüplerin paylaşımları...

Beşiktaş: Biz her zaman Cumhuriyet çocuklarıyız, Cumhuriyet’i kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izindeyiz. Şerefimizle oynar hakkımızla kazanırız. Halkın takımıyız, bu ülkeye ve değerlerine tutkuyla bağlıyız. Cumhuriyet ile 100 yıldır hep yan yanayız, ilelebet beraber olmaya devam edeceğiz. Nice 100 yıllara şanlı Cumhuriyet.

Galatasaray: Cumhuriyetimizin ikinci yüz yaş kutlamasında bugün burada olan bizler olmayacağız. Yerimizi “Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.” sözlerini anlamış yeni nesiller almış olacak. Onlar bağıracak “Çıktık açık alınla!” diye. Stadyumumuzdaki koreografiyi o evlatlar düzenleyecek, sabaha kadar çalışıp didinen onlar olacak ama hiç yorgun hissetmeyecekler. Kim bilir ne teknolojiler sergileyecekler… Dünyaya meydan okuyacaklar bilimle. Emek verecekler ülkün için. Ter dökecekler sporcunun zeki, çevik ve ahlaklıları olarak. Hatta belki bir ya da birkaç tane Avrupa Kupası kazanacaklar o gün. Sana armağan edecekler gururla. Yapacaklar Atam, biz bugün bu tertemiz tohumları ekiyoruz ellerimizle. Yapacak ve kıvançlandıracaklar Türkiye Cumhuriyeti’ni tarih yazıldığı müddetçe. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ebediyen kutlu olsun.

Haberin Devamı

Fenerbahçe: BİZ BU CUMHURİYETE SEVDALIYIZ: İLELEBET İZİNDE, EMRİNDEYİZ… SONSUZA DEK CUMHURİYET!

Trabzonspor: Bugün koca bir asrı geride bırakırken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mirası hala canlıdır. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!

Başakşehir: Şanlı Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun!

Fatih Karagümrük: Cumhuriyetimiz 100 yaşında! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Antalyaspor: Rahat uyu büyük Atatürk. 100 yıldır olduğu gibi yolcusuyuz biz hürriyetin, bekçisiyiz cumhuriyetin. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Pendikspor: Yüzyıl değil ilelebet; sonsuza dek cumhuriyet! Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun

Alanyaspor: Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!

Haberin Devamı

Ankaragücü: İstiklal mücadelemizin kahramanlarının, ilmik ilmik işlediği zaferidir Cumhuriyet! Biz hepimiz Cumhuriyetiz, 100. Yılın kutlu olsun Türkiye'm!

Kasımpaşa: Sesin kulağımızda, fikirlerin yüreğimizde. Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun!

Sivasspor: Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz.

İstanbulspor: Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve vatan uğruna canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Birlikte nice yüzyıllara, Yaşasın Cumhuriyet!

Manisa FK: Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe, durmadan yürüyeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun.

Ümraniyespor: Nice zaferlerin ardından kurulan ve ilelebet yaşayacak Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!

Sakaryaspor: Türk futbolunun Anadolu Güneşi, Cumhuriyetimizin 100. yılını gururla kutlar!

Kocaelispor: Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyetimizin kuruluşunda emek veren tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyoruz.

Haberin Devamı

Erzurumspor: Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun! Yaşasın Cumhuriyet!

Giresunspor: Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!

Yeni Malatyaspor: Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Gençlerbirliği: 100 yıldır Cumhuriyet; hedeflerimizin, başarılarımızın ve varlığımızın anlamı oldu. Cumhuriyet’imizin 100. yılı kutlu olsun.

Boluspor: Cumhuriyetimizin 100. Yılında; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere fedakarca mücadele eden tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Eskişehirspor: İlelebet payidar kalacak olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı kutlu olsun! Nice 100 senelere CUMHURİYET!

Iğdır FK: 100. Yılımız Kutlu olsun!

Yazarlar