Euro2016 "Daha da hızlı oynamalıyız"

"Daha da hızlı oynamalıyız"

15.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

İspanya Teknik Direktörü Del Bosque, idmandaki yoğun tempo ve pas trafiğine rağmen memnun olmuyor. Çalışmayı sık sık durduran tecrübeli çalıştırıcı, öğrencilerini hız konusunda uyardı.

Daha da hızlı oynamalıyız

SENAD OK - FRANSA

Haberin Devamı

Çek Cumhuriyeti karşısında son anda galip gelen İspanya, Türkiye ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlarken, teknik direktör Vicente del Bosque öğrencilerinden daha hızlı olmalarını ve tempo yapmalarını istedi.

Sahada yaptıkları pas trafiği ile rakiplerinin başını döndüren İspanyollar, çalışmalarında da bu özelliklerini sürdürüyor. Antrenmandaki çift kale maçta da bu yoğun tempo ve pas trafiğine rağmen Bosque, bundan memnun kalmayıp, daha fazlasını istiyor. Çalışmayı sık sık durduran deneyimli teknik adam, oyuncularından daha hızlı oynamalarını istedi. Deneyimli çalıştırıcı idmanlarda 4-5 kez oyunu durdurup müdahale etti.

Fransa’ya geldikleri ilk gün taktik antrenmanın tamamını medyaya açan Del Bosque, daha sonra ise sadece 15 dakikalık bölümleri medyanın izlemesine izin verdi. İspanya’nın kampına oldukça yoğun ilgi söz konusu... Takımı adeta bir basın ordusu takip ederken, Çinli gazetecilerin fazlalığı dikkat çekti. Her takıma olduğu gibi İspanya için de geniş güvenlik önlemleri uygulanırken, bölge halkı da bu tedbirlere rağmen takıma yaklaşıp imza alıp ve fotoğraf çektirmeye çalışıyor. Turistik “Saint-Marie-De-Re” bölgesinde çalışan İspanyollar, henüz turizm sezonu başlamasa da kente hareketlilik getirdi.

Haberin Devamı

Daha da hızlı oynamalıyız

Yazarlar