Konferans Ligi Damir Krznar: Fenerbahçe tura daha yakın

Damir Krznar: Fenerbahçe tura daha yakın

10.08.2023 - 23:38 | Son Güncellenme:

Maribor Teknik Direktörü Damir Krznar, Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Damir Krznar: Fenerbahçe tura daha yakın

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Fenerbahçe, Maribor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından konuşan Damir Krznar, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Müsabakayı değerlendiren Damir Krznar, "Bugün çok iyi bir takıma karşı oynadık. Fenerbahçe mükemmel bir takım ama biz de iyiydik, son saniyeye kadar ayaktaydık. Penaltı için çok üzgünüz. Şimdi her şey daha zor. Fenerbahçe daha iyi takım. Ama şunun sözünü verebilirim; Slovenya’da daha iyi zorlayacağız" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin tura daha yakın olduğunu belirten Damir Krznar, "Çok zor olacak. Fenerbahçe tura daha yakın, oran vermem gerekirse yüzde 75 Fenerbahçe’den yana. Futbol hayallerin oyunu, şansımız hep var. Şansımızı oluşturmamız gerekiyor ama bu çok zor olacak" dedi.

Damir Krznar son olarak, "Fenerbahçe çok kaliteli bir takım; Tadic, Dzeko, bekler, orta sahalar. Çok iyi oyuncuları var. 35 dakika iyiydik, atak da yaptık ama 2-3 hata yaptıktan sonra atak yapmayı bıraktık. Fenerbahçe de kalitesini gösterdi. Tabii koç da çok iyi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı