İngiltere Premier Lig Daniel Sturridge: Klopp hayal kırıklığına uğradı!

Daniel Sturridge: Klopp hayal kırıklığına uğradı!

17.12.2023 - 23:07 | Son Güncellenme:

Liverpool'un eski futbolcularından Daniel Sturridge, Manchester United maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Daniel Sturridge: Klopp hayal kırıklığına uğradı

Ülkemizde bir dönem Trabzonspor forması da giyen Liverpool'un eski oyuncularından Daniel Sturridge, Liverpool'un sahasında Manchester United ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Liverpool'un pozisyona girmekte sıkıntısı olmadığını söyleyen Daniel Sturridge, "Liverpool'un ceza sahası içerisinde buluştuğu ve gole çevirmesi gereken pozisyonları vardı. Net olan ve olmayan pozisyonlarda vardı ancak pozisyona giren oyuncuların hep yanlış kişiler olduğunu düşünüyorum" dedi.

Liverpool'un, Manchester United'ı açmakta zorlandığını söyleyen Sturridge, "Liverpool, Manchester United'ı aşmakta çok zorlandı ve maç ilerledikçe zaman zaman biraz öngörülebilir hale geldi" ifadelerini kullandı ve şu sözlerle açıklamalarını sonlandırdı:

"4-2-2'ye geçince işler daha da kötüleşti. Jurgen Klopp oyun kontrolünün gitmesinden dolayı hayal kırıklığına uğradı. O anlar United'ın net fırsatlar yakaladığı ve tehditkar göründüğü anlardı. Liverpool'un yapması gereken belki 4-3-3'te kalıp United'ı yıkmaya çalışmaktı."

Haberin Devamı