Danimarka Danimarka - Belçika: 1-2

Danimarka - Belçika: 1-2

17.06.2021 - 17:34 | Son Güncellenme:

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) B Grubu mücadelesinde Danimarka ile Belçika karşı karşıya geldi. Belçika, Danimarka'yı 2-1 mağlup ederken oyuna 2. yarıda dahil olan De Bruyne 1 gol 1 asist ile oynadı.

Danimarka - Belçika: 1-2

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) B Grubu mücadelesinde Danimarka ile Belçika karşı karşıya geldi. Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan Parken Stadı'nda oynanan müsabakayı Belçika 2-1 kazandı.

Haberin Devamı

Belçika'nın gollerini 54. dakikada Thorgan Hazard ve 71. dakikada De Bruyne attı. Danimarka'nın tek golünü 2. dakikada Poulsen kaydetti.

Belçika puanını 6'ya yükseltirken Danimarka ise puanla tanışamadı.   

ERIKSEN'E DESTEK

EURO 2020 B Grubu'nda Danimarka'nın Finlandiya ile karşılaştığı mücadelede kalp krizi geçiren ve uzun süre kalp masajı yapılarak hayata döndürülen Christian Eriksen, Danimarka-Belçika maçında unutulmadı. Eriksen'in de forma numarası olan, mücadelenin 10'uncu dakikasında oyun durduruldu ve futbolcular, seyirciler ve maçın hakemi Kuipers alkışlarla Danimarkalı oyuncuya moral verdi.

DANİMARKA BELÇİKA: 1-2

 GOL: 2' Poulsen (Danimarka) 54'Thorgan Hazard 71' De Bruyne (Belçika)

 İLK 11'LER

Haberin Devamı

Danimarka: Schmeichel, Christensen, Kjaer, Vestergaard, Maehle, Wass, Hojbjerg, Delany, Poulsen, Braithwaite, Damsgaard.

Belçika: Courtois, Adlerweireld, Denayer, Vertonghen, Meunier, Tielemans, Dendoncker, Thorgan Hazard, Mertens, Carrasco, Lukaku.

İspanya'nın Orta Saha Zenginliği

Yazarlar