Fenerbahçe Denis Cheryshev: ‘En şekil Neustadter’

Denis Cheryshev: ‘En şekil Neustadter’

18.10.2018 - 13:46 | Son Güncellenme:

Rusya Milli Takımı’ndan Denis Cheryshev “Roman Neustadter yakışıklı futbolcu, takım içindeki en şekil oyuncu” diye konuştu.

Denis Cheryshev: ‘En şekil Neustadter’

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Roman Neustadter, milli arayı iyi geçirdi. Rusya Milli Takımı formasıyla önce İsveç karşısında maçın adamı seçilen, ardından Türkiye maçında fileleri de havalandıran futbolcu, ülkede önemli gündem maddelerinden birisi haline geldi.

Rusya Milli Takımı’nın yıldızlarından Denis Cheryshev, sarı-lacivertli oyuncu ile ilgili açıklamalar yaparak, oyuncunun takım içindeki konumu ve kendilerinin futbolcuya bakış açısına dair görüşlerini bildirdi.

‘Biz ona spagetti diyoruz’

Cheryshev “Roman Neustadter takım içindeki en şekil oyuncu. Yakışıklı bir futbolcu. Biz kendisine takım içinde spagetti diyoruz. Çünkü saçları spagetti gibi. Lakabı olan başka isimler de var. Örneğin Rausch’a ‘kel’, Mario Fernandes’e ‘Süper Mario’ diyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Haftanın 11’ine girdi

Neustadter’in son iki maçtaki iyi performansı elektronik ortamda da dikkat çekti. FIFA 19 futbol oyununun yaptığı değerlendirmede Neustadter, haftanın takımında gösterildi ve oyuncu kartı basıldı.

Fenerbahçe’ye umut oldu

Roman Neustadter’in milli arada gösterdiği performans kulübü tarafından da yakından takip edildi. Süper Lig’deki performansı tartışma konusu olan oyuncunun son günlerde daha iyi bir görüntü çizmesi ve hocası tarafından “Özgüvenini kazandı, yürüyüşü bile değişti” şeklinde değerlendirilmesi, Fenerbahçe’de de formunu yükseltmesi beklentisini doğurdu.

Yazarlar