Anadolu Kulüpleri Deniz Naki, saldırgandan şikayetçi olmadı

Deniz Naki, saldırgandan şikayetçi olmadı

27.08.2017 - 16:02 | Son Güncellenme:

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta dün oynanan Mersin İdmanyurdu-Amed Sportif maçında sahaya giren bir taraftarın saldırısına uğrayan konuk Diyarbakır ekibinin oyuncusu Deniz Naki, şikayetçi olmadığını söyledi. Naki, "İyi ki saldırganı sırtım dönük olduğu için görmedim, görsem, kendimi savunacaktım ve kırmızı kart görecektim, ilk defa sahada bir saldırıya uğruyorum" dedi.

Deniz Naki, saldırgandan şikayetçi olmadı

Mersin'de dün oynanan Mersin İdmanyurdu ile Amed Sportif maçının 26'ncı dakikasında serbest atışı kullanmak için hazırlık yaparken sahaya giren bir taraftarın saldırısına uğrayan Amed Spartifli Deniz Naki, yaşadıklarını DHA'ya anlattı.

Haberin Devamı

Naki, Sırtı ev sahibi takımın taraftarına dönük olarak serbest atış atışı hazırlığı yaparken saldırıya uğradığını belirterek şöyle dedi: "Ama saha içinde ilk kez saldırıya uğruyorum. Daha önce başımdan geçen davalar ve hakkında açılan soruşturmalar bir yana saha içerisinde bir saldırı ile ilk kez karşı karşıya kaldım. Saldırganın elinde bıçak ve kesici alet de olabilirdi Allah korusun. Görüntüleri izlediğimde birer metre aralıklarla çok sayıda polisin arasında o saldırgan nasıl sahaya girdi şaşırıyor insan."