1.Lig Denizli: Farkımızı ortaya koyacağız

Denizli: Farkımızı ortaya koyacağız

18.02.2013 - 13:26 | Son Güncellenme:

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli iddialı açıklamalarda bulundu.

Denizli: Farkımızı ortaya koyacağız

Samsunspor deplasmanından farklı mağlubiyetle dönmenin üzüntüsünü yaşayan PTT 1’inci Lig ekibi Çaykur Rizespor’da teknik direktör Mustafa Denizli umutlu konuşarak, "Farkımızı ortaya koyacağız. Ama 3, ama 5 hafta sonra. Bu hiç önemli değil. Bunu benim taraftarım böyle bilsin" dedi.

Haberin Devamı

Çok kötü bir haftayı geride bıraktıklarını anlatan Denizli, Boluspor ve Kartal'ı Rize'de konuk edeceklerini ifade ederek, "Bu ligde içeride ya da dışarıda oynamanın bir önemi yok. Kazanıyorsan içerisi dışarısı önemli değil. Son maçta kaybeden takım olarak içerideki iki maçımızı iyi sonuçlandırmak için çalışmalara başladık. Samsun’da olumlu bir şey yapmadan kaybettik. İyi mücadele ederek de kaybedebilirsiniz. Samsun maçında böyle bir görüntümüz yoktu. Ancak asla böyle bir takım değiliz. Bizi rahatsız eden de bu oldu. Bu yarış, bir iki maçla sonuçların ortaya çıkacağı yarışlar değil. Bu yarışlarda elde etmen gereken avantajları kullanmadığın veya kullanamadığın zaman psikolojik bir yıkıntı yaşıyorsunuz. Önemli olan bunu uzun süre yaşamamak" dedi.

Haberin Devamı

"FARKIMIZI ORTAYA KOYACAĞIZ"
Ligde kalan haftalarda kendilerini nelerin beklediğini bildiklerini ifade eden Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bizim 34. haftaya kadar ortaya koyacağımız performansın yüzde 80’ini, 31’inci 32’inci haftada ortaya çıkarmamız lazım. Bunu da başaracağız. Mücadele boyunca aldığımız yaralar olacaktır. Oynadığımız 5 maçın tablosuna bakıldığında 3 maç dışarıda, 2 maç içeride oynadık, 9 puan topladık. Bu bana yetmiyor. Bunu yukarıya çıkaracağız. Bu potansiyel, bu takımda da var, bu şehirde de var. Şampiyonluk yarışları, hedefe gitme yarışları zorludur. Nerede ne zaman darbe alacağın hiçbir şekilde kestirilmeyen bir ligde oynuyoruz. Çaykur Rize olarak farkımızı ortaya koyacağız. Ama 3 hafta ama 5 hafta sonra bu hiç önemli değil. Bunu da benim taraftarım böyle bilsin. Bu benim hayatımda hep içerisinde var olduğum bir yarıştır. Bu yarışta çok darbeler yedik, düşüncelerimizin dışında sonuçlarla karşılaştık. Ama hiçbir gün hedefimizden sapmadık.”

"KADRODA ROTASYON HER ZAMAN OLABİLİR"
Samsun maçı itibariyle performansından memnun olmadığı 14 futbolcu olduğunu ifade eden Denizli, “Onları birbirinden ayırt etmiyoruz. Şu anda bizim 20’nin üzerinde futbolcu kadromuz var. Her hafta kadroda bir değişiklik yaşanabilir. Bu hafta da bundan sonraki haftada da yaşanabilir. Ama bu bizim ortaya koyduğumuz sonuçlarla ilgili olmayabilir. Her zaman bir rotasyon olabilir” dedi.

Haberin Devamı

"LORİYA İLE KONUŞTUM"
Samsunspor maçında hatalı goller yiyen kaleci Loriya ile maç sonrası konuştuğunu ifade eden Denizli, “Çok fazla konuşmaya da gerek yok. Her futbolcunun böyle yaşayabileceği durumlar vardır. Loriya böyle goller yedi diye onu kafamızdan silip atamayız. Olacaktır bunlar. Bana deseniz ki hocam bir veya iki isim söyleyin, ben Loriya’yı söylerim. Bizde 14 tane Loriya var. Hiçbirinin birbirinden farkı yok” ifadesini kullandı.

CERNAT SAKATLANDI
Boluspor maçı hazırlıklarına başlayan Çaykur Rizespor’da antrenmana sakatlığı bulunan Cernat katılmadı. Tecrübeli oyuncunun tedavisine başlandığı ve durumunun Perşembe günü belli olacağı öğrenildi. Hafif sakatlıkları bulunan Çetin ve Mehmet takımdan ayrı düz koşu yaptı. Koşu ve kondisyon çalışması ile başlayan antrenman ilk yarım saatin ardından basına kapatıldı.

Yazarlar