1.Lig Denizlispor'da yaprak dökümü

Denizlispor'da yaprak dökümü

27.12.2012 - 12:40 | Son Güncellenme:

Yeşil-siyahlı futbolcular ardı ardına takımdan ayrılmaya başladılar.

Denizlisporda yaprak dökümü

Lige sıkıntılı bir halde başlamasına rağmen 30’a yakın transfer yapan Denizlispor’da ilk yarının bitmesinin ardından futbolcular arka arkaya ayrılmaya başladı. PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’da ilk yarının bitmesinin ardından futbolcular da ayrılmaya başladı. Lige sıkıntılı bir şekilde başlamasına rağmen 30’a yakın transfer yapan ancak ligin ilk yarısında oynadığı 17 maçta 21 puan toplayabilen yeşil siyahlı ekipte, futbolcular da ardı ardına ayrılmaya başladı.

Haberin Devamı

Ligin başında Galatasaray’dan kiralanan Anıl Dilaver sadece 1 maçta forma giyerken, sakatlanarak ilk yarıyı kapatmıştı. İlk yarının bitmesinin ardından Anıl ile masaya oturan yönetim, sözleşmeyi karşılıklı olarak feshetmişti. Denizlispor’un golcüsü durumundaki Can Erdem de takımda mutlu olmadığını söyleyerek takımdan ayrılırken, İsmail Haktan ve Haluk’un da iyi bir teklif almaları halinde başka bir takıma gidecekleri iddia edildi.

Giden futbolcuların yerini doldurmak için transfer çalışmalarına devam eden yönetim özellikle gol yollarında etkili bir forvet almak için hareket geçti. Can Erdem’in takımdan ayrılmasıyla forvet konusunda sıkıntıya düşen yeşil siyahlı yönetimin yabancı bir forvet alarak buradaki açığı kapatmaya çalışacağı öğrenildi.

Yazarlar