Voleybol Derya Cebecioğlu maçı yarıda bıraktı! Sakatlığını öğrendi

Derya Cebecioğlu maçı yarıda bıraktı! Sakatlığını öğrendi

27.11.2023 - 11:32 | Son Güncellenme:

VakıfBank'tan sezon başında ayrılan ve Japonya’nın Kurobe takımına transfer olan Derya Cebecioğlu maçta yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edememişti. Derya'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Derya Cebecioğlu maçı yarıda bıraktı Sakatlığını öğrendi

VakıfBank'tan sezon başında ayrılan ve Japonya’nın Kurobe AquaFairies takımının yolunu tutan milli smaçör Derya Cebecioğlu'ndan haber geldi. Takımının NEC Red Rockets ile oynadığı lig karşılaşmasının ikinci setinde kenara gelmek zorunda kalmıştı.

Haberin Devamı

Mücadeleyi tamamlayamayan milli smaçör, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sakatlığının bel fıtığı olduğunu açıkladı.

'BEL FITIĞIM OLDUĞUNU ÖĞRENDİM'
Derya Cebecioğlu, paylaşımında son durumuyla ilgili şunları söylerdi: “Dün ağrı hissettiğim için maçın ikinci setinden sonra sahadan ayrılmak zorunda kaldım. Hastanede yapılan MR sonrası bel fıtığım olduğunu öğrendim. Merak edenler için bir bilgilendirme yapmak istedim.”

2018-2019 sezonunda VakıfBank A Takım’a yükselen ve sarı-siyahlı formayla 2 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası, 2 CEV Şampiyonlar Ligi, 2 Sultanlar Ligi, 2 Kupa Voley ve 1 Şampiyonlar Kupası şampiyonluğu yaşadı. 1.82 m boyunda olan Cebecioğlu'nun smaç yüksekliği 304 cm iken, blok yüksekliği 292 cm'dir.

Haberin Devamı

Yazarlar