Galatasaray Dev derbi öncesi Wesley Sneijder ve Robin van Persie bir araya geldi

Dev derbi öncesi Wesley Sneijder ve Robin van Persie bir araya geldi

12.04.2016 - 08:45 | Son Güncellenme:

G.Saray ve F.Bahçe’nin iki dünya yıldızı, yan yana geldi. Ana konu ise tabii ki yarın TT Arena’da oynanacak dev karşılaşmaydı.

Dev derbi öncesi Wesley Sneijder ve Robin van Persie bir araya geldi

Türkiye’de yan yana görüntülenemeyen iki Hollandalı, G.Saraylı Wesley Sneijder ve Fenerbahçeli Robin van Persie, ilk kez objektiflere takıldı. Ortak arkadaşları iş adamı Ali Güven’le Ortaköy Zuma’da bir araya gelen iki dünya yıldızı keyifli vakit geçirirken Sneijder yarın oynanacak derbi öncesinde oldukça iddialıydı. Wesley, “Hayatımın topunu oynayacağım. Fenerbahçe’yi yeneceğiz” dedi. SNEİJDER, “Taraftarlarımızı bu sezon çok üzdük. Onlara borcumuz var. Fenerbahçe’yi mağlup ederek kendimizi biraz da olsa affettirmek istiyoruz. Kendime ve takım arkadaşlarıma güveniyorum. Bu maçın bizim için önemi büyük. Taraftarlar için de durum aynı. Fenerbahçe, Arena’dan 3 puanla çıkamayacak” yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Bir yanıt vermedi

Fenerbahçeli Robin van Persie ise vatandaşının bu sözlerine yanıt vermezken sadece güldü! Kanarya’nın golcüsü sakatlığını atlattı. Görev verilmesi halinde yarın Galatasaray’a karşı ilk 11’de oynayabilir. Böylece Wesley Sneijder-van Persie savaşı yeşil zemine taşınabilir.

Dev derbi öncesi Wesley Sneijder ve Robin van Persie bir araya geldi

“Bir aile” notuyla barbekü keyfi

Sneijder, instagram hesabından takım arkadaşlarıyla barbekü keyfi yaptığı fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafın altına ise, “Bir aile” notunu düştü.

(Yeniyüzyıl)

Yazarlar