İngiltere Premier Lig Dev derbide kavga çıktı! Tuchel ve Conte kırmızı kart gördü

Dev derbide kavga çıktı! Tuchel ve Conte kırmızı kart gördü

14.08.2022 - 21:01 | Son Güncellenme:

Premier Lig'in 2'nci haftası dev derbiye sahne oldu. Zorlu müsabakada son gol 90+6'ncı dakikada geldi. Karşılaşmanın içerisinde birbirleriyle kavga eden yedek kulübeleri maç sonunda da rahat durmadı. Dev müsabakanın ardından Thomas Tuchel ve Antonio Conte kırmızı kart gördü.

Dev derbide kavga çıktı Tuchel ve Conte kırmızı kart gördü

Chelsea, Premier Lig'in 2'nci haftasında Tottenham'ı konuk etti. Heyecan dolu Londra derbisinde sinirler oldukça gerildi. Thomas Tuchel ve Antonio Conte arasındaki kavga geceye damga vurdu. Öte yandan maçın sonucunu belirleyen gol 90+6'ncı dakikada geldi.

Haberin Devamı

KOULİBALY FİLELERİ HAVALANDIRDI

Heyecan dolu müsabakada gol perdesi 19'uncu dakikada açıldı. Chelsea'nin sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Cucurella çok şık bir orta kesti. Penaltı noktasının sağ tarafında bomboş kalan Coulibaly sağ ayağının üstüyle gelişine şık bir vuruş yaptı. Bu golle birlikte Chelsea 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

SKORA DENGE GELDİ

Kritik mücadelenin 68'inci dakikasında Tottenham'ın rakip ceza alanında kaptıpı top sonrası Kulusevski'nin pasında Höjberg sağ ayağının üstüyle uzak köşeye doğru yerden çok sert vurdu. Top direğin dibinden ağlarla buluştu. Kritik müsabakada bu golle birlikte skora denge geldi.

CHELSEA'DEN BÜYÜK TEPKİ

Tottenham'ın attığı bu golde Chelsea oyuncuları ilk pozisyonda faul bekledi. Karşılaşmanın hakemi Anthony Taylor'a büyük itirazlar yapıldı. Chelsea futbolcularının hakemin etrafına toplandığı anlarda Tottenham'dan bazı isimler de o noktaya geldi. Bu sırada iki takım futbolcuları arasında tansiyon yükseldi.

Haberin Devamı

CONTE VE TUCHEL BİRBİRİNE GİRDİ

Tottenham'ın beraberlik golü sonrası yedek kulübeleri de tartıştı. Chelsea Teknik Direktörü Thomas Tuchel ve Tottenham Teknik Direktörü Antonio Conte arasında tansiyon çok yükseldi. İkili arasındaki gerilime yedek kulübesindeki teknik heyet ve futbolcular da katıldı. Yaşanan kavga sonrası müsabakanın hakemi Anthony Taylor yardımcılarıyla toplantı yaptı.

Dev derbide kavga çıktı Tuchel ve Conte kırmızı kart gördü

KARTLAR HAVADA UÇUŞTU

Yaşanan gerilim sonrası Anthony Taylor kartına başvurdu. Tottenham Teknik Direktörü Antonio Conte ile Chelsea Teknik Direktörü Thomas Tuchel sarı kart gördü. Yapılan VAR incelemesinin ardından golde herhangi bir ihlal olmadığı belirlendi ve uzun bir aranın ardından müsabaka yeniden başladı.

JAMES ATTI, TUCHEL ÇILDIRDI

Heyecan dolu mücadelenin 77'nci dakikasında Tottenham'ın atağa çıkmaya hazırlandığı pozisyonda araya Kante girdi. Kante'nin pası sonrası Sterling, Reece James'i gördü. Hames'in penaltı noktası üzerinde sağdan gelişine ayak içiyle yaptığı vuruş sonrası Chelsea, 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. Chelsea'de teknik direktör Thomas Tuchel bu gol sonrası büyük bir sevinç yaşadı.

Haberin Devamı

KANE SKORU BELİRLEDİ

Zorlu müsabakanın sonucu 90+6'ncı dakikada belli oldu. Tottenham'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Ivan Perisic ortasını yaptı. Kale alanı içerisinde bomboş durumda topa iyi yükselen Kane skoru belirleyen isim oldu. Bu golle birlikte iki takım sahadan birer puanla ayrıldı.

CONTE VE TUCHEL YİNE TARTIŞTI

Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörü arasında yine tansiyon yükseldi. Antonio Conte, Thomas Tuchel'in elini fazla sıkmasının ardından meslektaşına tepki gösterdi. İkili arasındaki dev gerilim fiziksel müdahalelere dönüştü. Karşılaşmanın hakemi Anthony Taylor maçın ardından bir türlü siniri geçmeyen iki teknik adama da kırmızı kart gösterdi.

Dev derbide kavga çıktı Tuchel ve Conte kırmızı kart gördü