Almanya Bundesliga Devlerin istediği Kaan Ayhan transferinde ters köşe! İşte yeni adresi...

Devlerin istediği Kaan Ayhan transferinde ters köşe! İşte yeni adresi...

06.01.2023 - 14:48 | Son Güncellenme:

Süper Lig devleri Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yerli oyuncu statüsünde olduğu için transfer etmek istediği Kaan Ayhan'la ilgili sürpriz gelişme yaşandı.

Devlerin istediği Kaan Ayhan transferinde ters köşe İşte yeni adresi...

Uzun süredir Süper Lig devlerinin radarında yer alan Kaan Ayhan ile ilgili sürpriz transfer gelişmesi yaşanıyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yerli oyuncu statüsünde olduğu için milli stopere renklerine bağlamak için uğraş veriyor. Futbola Schalke 04 altyapısında başlayan gurbetçi oyuncu, Eintracht Frankfurt ve Fortuna Düsseldorf'ta forma giymişti. Deneyimli oyuncu Düsseldorf'taki başarılı performansının ardından 1 Eylül 2020'de Serie A temsilcisi Sassuolo'ya transfer oldu. 

Haberin Devamı

Devlerin istediği Kaan Ayhan transferinde ters köşe İşte yeni adresi...

'TOK SATICI' SASSUOLO

Sassuolo yönetimi, Kaan Ayhan için 'tok satıcı' konumunda... İtalyan kulübünün belirlenen 6 milyon euroluk bonservis bedelinin altına düşmemesi ve pazarlıklara yanaşmaması nedeniyle 28 yaşındaki defans oyuncusunun şu ana kadar Süper Lig devlerine transferi gerçekleşmedi. Bu sezon Serie A'da 10 ve İtalya Kupası'nda 1 kez olmak üzere toplam 11 müsabakaya çıkan Kaan Ayhan 1 kez ağları sallayabildi. 

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK OLARAK STUTTGART'A! 

Milli savunmacıya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart talip oldu. Bild'in haberine göre iki yıldır yeşil-siyahlı ekipte yer alan 28 yaşındaki savunma oyuncusu, kırmızı-beyazlılar tarafından isteniyor.

Bundesliga'da şu an sondan üçüncü sırada yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren Stuttgart, savunmasında yaşadığı sorunların ardından devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor. Alman ekibi satın alma opsiyonlu kiralık olarak milli futbolcuyu kadrosuna katmanın peşinde. Kulübün yeni sportif direktörü Fabian Wohlgemuth'un ilk transferinin Kaan olabileceği ifade ediliyor.

Haberin Devamı

BUNDESLIGA'YA DÖNMEK İSTİYOR

Sassuolo'da istikrarlı forma şansı bulamayan Kaan Ayhan'ın da Bundesliga'ya dönmeyi düşündüğü belirtildi. Başarılı defans oyuncusu, son olarak takımının ligdeki Sampdoria maçını yedek kulübesinden izledi. Citta del Tricolore Stadı'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip 2-1 kazandı. Sassuolo'nun bu sonuçla galibiyet hasreti 5 maça çıkarken, 16 puanda kaldı.  


 

 

Yazarlar