Galatasaray Didier Drogba pazar Arena’da!

Didier Drogba pazar Arena’da!

07.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cim-Bom’un, Wesley Sneijder’den sonra devre arasında kadrosuna kattığı Didier Drogba yarın 16.00’da İstanbul’da olacak.

Didier Drogba pazar Arena’da

Sneijder’in de İstanbul’a adım attığında konakladığı Ortaköy’deki Four Seasons Otel’de kalacak olan Fildişi Sahilli yıldız, cumartesi günü sabah saatlerinde Ulus’taki Liv Hospital’de sağlık kontrolünden geçecek.
Güney Afrika’dan salı günü ayrılan ve Johannesburg’dan ülkesine uçan Drogba’nın buradan Londra’ya geçeceği ve yarın da İstanbul’a geleceğini sarı-kırmızılı idarecilere ilettiği öğrenildi. Türk Telekom Arena’da pazar günü oynanacak Medical Park Antalyaspor maçını tribünden izleyecek olan Drogba, Florya’daki ilk idmanına pazartesi günü çıkacak. Drogba’nın lisansının hafta içinde çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

Hawkins’te artçı şok
Galatasaray Medical Park’ın, Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile oynadığı karşılaşmanın ardından yapılan doping testinde, keyif verici madde kullandığı tespit edilen David Hawkins’in B numunesinde de aynı maddeye rastlandı. İtalya’da oynadığı dönemde de, benzer bir durum nedeniyle 3 ay ceza alan tecrübeli basketbolcunun, hem ikinci kez aynı suçu işlemesi, hem de B numunesini açtırması nedeniyle alacağı cezanın 2 yılın üzerinde olabileceği belirtildi.