Galatasaray Didier Drogba'dan Wilfried Zaha tepkisi! 'Hak ettiğine inanıyorum'

Didier Drogba'dan Wilfried Zaha tepkisi! 'Hak ettiğine inanıyorum'

07.01.2024 - 21:59 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın eski futbolcularından Didier Drogba, Wilfried Zaha'nın Fildişi Sahili Milli Takımı kadrosuna dahil edilmemesine tepki gösterdi.

Didier Drogbadan Wilfried Zaha tepkisi Hak ettiğine inanıyorum

Fildişi Sahili Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası kadrosunda Wilfried Zaha'nın yer almaması, Didier Drogba'nın tepkisini çekti.

Haberin Devamı

Fildişi Sahili'nin efsane ismi, Wilfried Zaha'nın Afrika Uluslar Kupası'nda yer almamasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Oyuncuları duyguları kullanarak seçmemeliyiz. Zaha'nın milli takımda yer almayı hak ettiğine inanıyorum. Ülke olarak onun kalitesine ihtiyacımız var."

Fildişi Sahili'nin eski futbolcularından Aime Monoko da Wilfried Zaha'nın kadroda yer almamasını eleştirdi. Monoko bu duruma dair açıklamasında, "Zaha, dünyanın en büyük liginde oynadı ve sonra Galatasaray'a transfer olarak mükemmel biri olduğunu kanıtladı. Yeteneği tartışılmaz bu oyuncu ne yazkı ki milli takıma çağrılmadı. Pek çok kişi bu milli takım seçimlerinden bir şey anlamadı" diye konuştu.

Wilfried Zaha bu sezon Galatasaray'da 20 maça çıktı. Tecrübeli futbolcu bu süreçte rakip fileleri 6 kez havalandırdı. Wilfried Zaha aynı süreçte 2 asist üretti.

Haberin Devamı