Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe muhtemel 11'i! Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe muhtemel 11'i! Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

20.07.2022 - 13:37 | Son Güncellenme:

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Polonya'da Dinamo Kiev karşısında sahaya çıkacka olan Jorge Jesus'un öğrencileri deplasmandan iyi bir skorla dönmenin hesaplarını yapıyor. Peki Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe muhtemel 11i Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı için geri sayım devam ediyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için iki ön eleme ve bir play-off mücadelesine çıkacak olan temsilcimiz Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev'i elemesi halinde 3. ön eleme turundaki rakibi Sturm Graz oldu. Temsilcimiz çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan Dinamo Kiev maçı öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Deplasmandan avantajlı bir skorla dönmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe cephesinde gözler maçın oynanacağı saate çevrilirken taraftarlar da maçın yayımlanacağı saat ve kanal bilgilerini araştırıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

DİNAMO KİEV-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı 20 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21:00'de oynanacak. Polonya'nın Lodz şehrindeki Miejski Stadı'nda oynanacak olan mücadeleyi İsveç hakem Glenn Nyberg yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1'den naklen yayımlanacak.

AVRUPA KUPALARINDA 241. MAÇ

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında yarın Polonya'da Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla karşı karşıya gelecek Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 241. karşılaşmasına çıkacak.

Sarı-lacivertli ekip, Avrupa kupalarında oynadığı 240 müsabakada 87 galibiyet, 51 beraberlik ve 102 mağlubiyet yaşadı.

Bu maçlarda rakip fileleri 301 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 354 gol gördü.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Dinamo Kiev mücadelesine şu 11'le çıkması bekleniyor: Altay - Bright Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Szalai, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, İrfan Can, Zajc, Rossi, Lincoln Henrique, Valencia.