Şampiyonlar Ligi FB maçı şifresiz mi? Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı bu akşam mı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

FB maçı şifresiz mi? Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı bu akşam mı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

19.07.2022 - 13:35 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Polonya'da Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan temsilcimiz Fenerbahçe ilk maçtan avantajlı bir skor elde etmenin ve işi taraftarı önünde bitirmenin hesaplarını yapıyor. Yeni sezona Jorge Jesus liderliğinde başlayan Fenerbahçe takıma yaptığı takviyeler ile adından söz ettirdi. Peki Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

FB maçı şifresiz mi Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı bu akşam mı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Muhtemel 11ler...

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı için geri sayım sürüyor. Temsilcilmiz Fenerbahçe için sezonun en önemli maçlarından biri olan Dinamo Kiev maçına artık sayılı saatler kaldı. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev'i elemesi halinde 3. ön eleme turunda Sturm Graz ile karşılaşacak olan Fenerbahçe yeni sezona Jorge Jesus liderliğinde başladı.

Haberin Devamı

Takıma yapılan transferler ile yeni bir yapılanmaya Jesus liderliğinde giren Sarı Lacivertli takım Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmek ve bir sonraki tura kalmak istiyor. Peki Dinamo Kiev-Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

DİNAMO KİEV-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Dinamo Kiev-Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçı 20 Temmuz saat 21:00'de oynanacak. Mücadele beIN SPORTS ekranından yayımlanacak.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Dinamo Kiev mücadelesine şu 11'le çıkması bekleniyor: Altay - Bright Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Szalai, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, İrfan Can, Zajc, Rossi, Lincoln Henrique, Valencia.