Antalyaspor Doğukan Sinik, Antalyaspor'a imzayı attı

Doğukan Sinik, Antalyaspor'a imzayı attı

13.01.2023 - 12:41 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, sezon başında Hull City'e bonservisi ile transfer olan Doğukan Sinik'i sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.

 Antalyaspor, sezon başında Hull City'ye bonservisiyle sattığı Doğukan Sinik'i kiraladı. İmza töreni Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde Asbaşkan Emrah Çelik'in katılımıyla yapıldı.

Haberin Devamı

'KALDIĞIM YERDEN DEVAM EDECEĞİM'

İmza töreninde konuşan Doğukan Sinik ise adaptasyon sorunu yaşamayacağını belirterek, ‘'Öncelikle çok mutluyum. Birazcık şaşkınım. Kendimi tekrardan evimde hissediyorum. Açıkçası hem başkanımıza hem yönetimimize özellikle de bu konuda Emrah başkanıma çok teşekkür ediyorum. Çünkü gerçekten işlerin hızlandırılması için büyük bir çaba sarf edildi. Benim açımdan çok güzel bir tercih olduğunu düşünüyorum. Çünkü takımı biliyorum, hocayı biliyorum. Çalışanlara kadar herkesi tanıdığım bir yer. Uyum süreci gibi bir problemim yok. Umarım çok büyük katkılar veririm ve bıraktığım yerden aynı şekilde devam ederim. Buranın bana benim de buraya katacağım çok şey var'' dedi.

 

Yazarlar