Trabzonspor Dört başı ‘Mamur’

Dört başı ‘Mamur’

25.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kulüpler Birliği genel kurulunda Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu’nun, Kayserispor Başkanı Mamur’a yönelttiği sözlerle gerilen iki kulüp arasındaki ilişkiler, bordo mavililerden dün gelen ‘teşekkür’ açıklaması ile tekrar normale döndü

Dört başı ‘Mamur’

Trabzonspor ile Kayserispor arasındaki gerginlik dün bordo mavili cepheden gelen açıklamalarla yumuşadı. Temmuz ayında gerçekleştirilen Kulüpler Birliği seçiminde Fenerbahçe’nin Kayseri’ye vekalet vermesine Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu karşı çıkarak, “Emek hırsızı bir kulübün vekaletini nasıl alırsın?” deyince tansiyon yükselmişti.
Ankara’da yapılan genel kurulda Halil Ünal’dan boşalan koltuğa İlhan Cavcav geçerken Hacıosmanoğlu, “Cavcav, beni arayıp adaylık için Mamur’u öne çıkaracağını söylemişti. Ben de ‘Olur’ dedim. Ama Türk futbolunu kaosa sürükleyenlerin başında olduğu bir kulübün, Mamur’a vekalet vermesini, onun da adaylığını kabul edemezdim” şeklinde konuşmuştu.
İki kulüp arasında gerginliğe yol açan bu sözlerin ardından dün gelen açıklama taraflar arasındaki buzları eritti. Trabzonspor Yönetim Kurulu, kulübün internet sitesi aracılığıyla bir açıklama yaparak Kayserispor’a misafirperverliği nedeniyle teşekkür etti. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Kayseri deplasmanı esnasında gerek maçtan önceki gün çiftlik evinde, gerek maç günü kulüpte ve şehirde bizi bir an olsun yalnız bırakmayan başta Kayserispor Başkanı Recep Mamur olmak üzere tüm Kayserispor yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri nazik davranış ve misafirperverlikten ötürü teşekkür ederiz.” İki takım pazartesi günü Kadir Has Stadı’nda karşı karşıya gelmiş, bordo mavililer mücadeleden 1-0 galip ayrılmıştı.