Dünya Kupası Dünya Kupası'nda dev final için olay yorum! 'İnanılmaz bir kadroları var'

Dünya Kupası'nda dev final için olay yorum! 'İnanılmaz bir kadroları var'

18.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

2022 Dünya Kupası'nda şampiyonun belli olmasına saatler kala heyecan artık en üst noktaya geldi. Tüm herkesin sonucunu merak ettiği dev final öncesi ünlü isimler dev final için görüşlerini sıraladı. İşte final için yapılan yorumlar...

Dünya Kupasında dev final için olay yorum İnanılmaz bir kadroları var

Tüm dünya Arjantin ile Fransa arasında oynanacak Dünya Kupası finaline odaklanırken, ünlü isimler favorilerini açıkladı. İşte final karşılaşması için yapılan yorumlar...

Haberin Devamı

ROY KEANE: İlginç, harika bir final bekliyorum. Fas ve İngiltere'ye karşı Fransa'ya bakıyorsunuz ve onların harika olmadığını düşünüyorsunuz ama işi bitiriyorlar. Ama Lionel Messi ile Arjantin'in onları yenebileceğini söylemek hayal değil, adam harika ve onu izlemeyi seviyorum. Umarım sadece onun için de olsa kazanırlar. Bunu hak ediyor.

ALAN SHEARER: Arjantin'in hocası harika bir iş çıkardı. Saha içindeki teknik adam ise Messi. Her fırsatta başlarını kaldırıp onun nerede olduğuna bakıyorlar. Ancak Fransa'nın gücünü inkar edemezsiniz.

IAN WRIGHT: Griezzman, Fransa adına kilit oyuncu. İnanılmaz paslar atıyor. Arjantin kupayı kazanmak istiyorsa ona önlem almalı. Messi, Dünya Kupası'nı kazanmadığı sürece Maradona'nın gerisinde kalacak. En azından ülkesi Arjantin'de herkes böyle düşünecek.

Haberin Devamı

Dünya Kupasında dev final için olay yorum İnanılmaz bir kadroları var

DIDIER DROGBA: Fransa, Messi'yi durdurmaya çalışacak. Arjantin'in ilk hedefi ise Mbappe olacak. Ama onu tutsalar bile Griezmann, Tchouameni ve Dembele ile baş etmeleri zor olacak.

ANTONIO VALENCIA: Olağanüstü kariyeri sebebiyle Arjantin'in Lionel Messi için kazanmasını istiyorum. Messi kesinlikle fark yaratabilecek bir oyuncu. Fransa finale çok etkileyici bir şekilde gelmese bile inanılmaz bir kadroları var. Özel önlem almanız gereken isim sayısı oldukça fazla.

ANDRE PIERRE-GIGNAC: Ben Fransızım ama Lionel Messi'nin kupayı kazanmasını istiyorum. Çünkü kariyeri boyunca yaptıklarıyla bunu hak ediyor.

Dünya Kupasında dev final için olay yorum İnanılmaz bir kadroları var

RONALDINHO: Arjantin'in kazanacağından hiç şüphem yok. Messi, Fransa'yı yok edecek. Skor Arjantin lehine olacak ve Dünya Kupası'nı kazanacaklar.

CAFU: Finalde Messi'yi ve dolayısıyla Arjantin'i destekleyeceğim. Messi harika bir turnuva geçirdi. Arjantin ilk maçı kaybetti ve herkes onu eleştirdi. Ama sonra fark yarattı. Harika oyuncuları ve fark yaratan isimleri seviyorum, Messi de onlardan biri.

CLARENCE SEEDORF: Arjantin'in kazanmasını istiyorum. Messi ve Mbappe'den gollü bir final bekliyorum, 2-1 Arjantin kazansın.

Yazarlar