Galatasaray Dünya turundan sadece Linnes çıktı!

Dünya turundan sadece Linnes çıktı!

29.01.2016 - 11:06 | Son Güncellenme:

Galatasaray yönetimi, ara transfer döneminde adeta mekik dokudu. 9 farklı ülkeye seyahat eden idareciler 14 futbolcuyla görüştü. Toplam 77 bin kilometre yol katedildi. Bu kadar çabaya karşın sadece Martin Linnes alınabildi

Dünya turundan sadece Linnes çıktı

Gala­ta­sa­ray yö­ne­ti­mi li­gin ilk ya­rı­sı­nın bi­ti­miy­le bir­lik­te tek­nik di­rek­tör Mus­ta­fa De­niz­li'nin trans­fer lis­te­sin­de­ki oyun­cu­la­rı kad­ro­su­na da­hil et­mek için gi­ri­şim­le­re start ver­miş­ti. De­ne­yim­li ça­lış­tı­rı­cı yö­ne­tim­den sağ bek, ön li­be­ro, for­vet ve ka­nat­la­ra tak­vi­ye ya­pıl­ma­sı­nı is­te­di. Ka­sım­pa­şa'dan Donk'u kad­ro­su­na da­hil ede­rek trans­fer dö­ne­mi­ne hız­lı gi­ren Sa­rı-Kır­mı­zı­lı ku­lüp yurt dı­şın­da­ki gö­rüş­me­ler­den ise Mar­tin Lin­nes dı­şın­da bir so­nuç ala­ma­dı.

Haberin Devamı

118 saat havada kaldılar

Ge­nel Sek­re­ter Fa­tih İş­be­cer, Meh­met Öz­bek ve Spor­tif Di­rek­tör Cenk Er­gün Ga­la­ta­sa­ray'ın trans­fer ça­lış­ma­la­rı sü­re­sin­ce yak­la­şık 1 ay bo­yun­ca 14 isim­le te­ma­sa geç­ti. 9 ül­ke ge­zen ida­re­ci­ler, tam 77 bin 628 ki­lo­met­re yol­cu­luk yap­tı. Bu­na rağ­men sa­de­ce Nor­veç'ten Mar­tin Lin­nes trans­fer edi­le­bil­di. 3 yö­ne­ti­ci Hol­lan­da, Bel­çi­ka, Nor­veç, İn­gil­te­re, Ar­jan­tin, Bre­zil­ya, İtal­ya, Fran­sa, Da­ni­mar­ka'ya git­miş­ler­di. Yö­ne­ti­ci­ler yak­la­şık 118 sa­at ha­va­da kal­dı. Fa­tih İş­be­cer sadece Martin Be­ni­tez trans­fe­ri için yak­la­şık 1 haf­ta bo­yun­ca Ar­jan­tin'de kaldı. An­cak bu trans­fer­den de eli boş döndü.

Haberin Devamı

Denizli’nin jokeri

Galatasaray’ın Norveç’in Molde takımından transfer ettiği Martin Linnes teknik direktör Mustafa Denizli’nin jokeri oldu. Deneyimli çalıştırıcının genç oyuncuyu antrenmanlarda yapılan çalışmalarda sağ bek, sağ ön, ön libero denediği öğrenildi. (Bugün)

Yazarlar