Galatasaray Dursun Özbek: Bilinçli yapıyorlar ama başaramayacaklar!

Dursun Özbek: Bilinçli yapıyorlar ama başaramayacaklar!

31.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

G.Saray Başkanı Dursun Özbek ile Teknik Direktör Okan Buruk, kendilerinin saha dışına çekilmek istediklerini ve buna izin vermeyeceklerini söyledi, bu yaşananların motivasyon kaybı oluşturmaması gerektiğini dile getirdi.

Dursun Özbek: Bilinçli yapıyorlar ama başaramayacaklar

Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek camiaya önemli mesajlar verdi, Teknik Direktör Okan Buruk da futbolcuların motivasyonunun kaybolmaması adına futbolcularına, Özbek ile benzer bir konuşma yaptı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılarda Başkan Özbek, saha dışına çekilmek istediklerini söyledi. Yöneticilerle konuşan Özbek, “Bunu bilinçli yapıyorlar ama başaramayacaklar. 24. şampiyonluk için kenetleneceğiz ve bütün maçlarımızı kazanacağız. Bizi özellikle saha dışına çekmeye çalışıyorlar. Buna karşı sessiz kalmayacağız ama konsantrasyonumuzun bozulmasına da izin vermeyeceğiz” dedi.

Mayıs sonundaki seçimi şu an için düşünmediğini ekibiyle paylaşan Özbek, “Bunu konuşmanın zamanı değil. Önümüzde önemli bir şampiyonluk mücadelesi var ve başka bir şeyi düşünecek durumda değilim” dedi.

Teknik Direktör Okan Buruk ise Florya Metin Oktay Tesisleri’nde takımla toplantı yaparak, “Sahaya odaklanalım. Yapılan tartışmalar konsantrasyonumuzu bozmasın. Bireysel olarak sizleri de hedef gösterecekler. Kesinlikle bunlardan etkilenmeyin. Organize bir yapıyla karşı karşıyayız. Saha içinde hem çok konsantre hem de dikkatli olmak zorundasınız” uyarısında bulundu.