Galatasaray Dursun Özbek'ten 'sevgi iklimi' vurgusu! 'Elimizden geleni yapacağız'

Dursun Özbek'ten 'sevgi iklimi' vurgusu! 'Elimizden geleni yapacağız'

23.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, birlik, beraberliği tüm ülkeye yaymak istediklerini söyledi, “Sevgi iklimini kendi camiasında sağlamış olan bir kulüp olarak Türk sporunda da sevgi iklimini getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Dursun Özbekten sevgi iklimi vurgusu Elimizden geleni yapacağız

Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nin (GSYİAD) iftar yemeğine katılan Başkan Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı camiada çok güzel bir sevgi iklimi yaşadıklarını belirten Özbek, “Bunu Türk futbolunda da yaratmak istiyoruz” dedi.

Türk futbolunda olmasını istemedikleri sataşmalarla karşı karşıya kaldıklarını belirten Özbek, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

“Büyük camiaları temsil ettiğimiz için sözlerimizin, konuşmalarımızın dikkatli olması lazım. Ağzımızdan çıkan bazı söylemler bazı kitleleri harekete geçirebiliyor. Herkese itidali tavsiye ediyorum. Provokasyona gelmememizi tavsiye ediyorum. Burada en önemli husus, ülkemizin birliği, beraberliğidir. Üzerine basarak söylüyorum. Sevgi iklimini kendi camiasında sağlamış olan bir kulüp olarak Türk sporunda da sevgi iklimini getirmek için elimizden geleni yapacağız.”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in doğum günü de dün erkenden kutlandı. 25 Mart’ta 75. yaşına girecek Özbek için sürpriz bir doğum günü pastası yaptırıldı ve Galatasaray Başkanı, üç gün önceden doğum gününü kutladı.

Yazarlar