Eurocup Dusan Alimpijevic'ten EuroCup tepkisi! 'En uygun rakip'

Dusan Alimpijevic'ten EuroCup tepkisi! 'En uygun rakip'

04.04.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Emlakjet Başantrenörü Dusan Alimpijevic, EuroCup'a yarı finalde veda etmelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

Dusan Alimpijevicten EuroCup tepkisi En uygun rakip

EuroCup Yarı Final serisi 3'üncü maçında JL Bourg deplasmanında mağlup olan ve organizasyona veda eden Beşiktaş Emlakjet'te Dusan Alimpijevic konuştu. Sırp çalıştırıcı, final maçı öncesi EuroCup yönetimine tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Hakem kararlarına dikkat çeken Dusan Alimpijevic, "Herkes dün neler olduğunu gördü, bu yüzden konuşmanın pek bir anlamı yok. Paris kulübünün ve şehrinin EuroLeague'de olma isteğini anlıyorum, açıkçası şu an oldukları yerde olmayı hak ediyorlar" dedi.

Sinan Erdem'deki atmosfere vurguda bulunan Dusan Alimpijevic, "Sanırım bu yıl onları yenebilen tek takım olarak Beşiktaş, finalde Paris için en 'uygun' rakip olarak görülmedi. Sinan Erdem'de 17 bin kişinin önünde maç kazanmak hiç kolay bir şey değil. Kalan iki maç da her türlü sonuca açık olacaktı" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Emlakjet, EuroCup Yarı Final serisinde JL Bourg'a ilk maçta 86-74 mağlup olmuştu. Siyah-beyazlılar serisinin ikinci maçında Sinan Erdem'de rakibini 82-71'le geçmişti. Beşiktaş Emlakjet, dün oynanan serinin üçüncü maçından ise 89-63 mağlup ayrılmıştı.

Yazarlar