Skorer DUYGU SELİ!

DUYGU SELİ!

07.04.2010 - 00:23 | Son Güncellenme:

Coşkulu ve bol alkışlı gecede kısa süre önce kaybettiğimiz Özhan başkanın genel kurulda yaptığı veda edişli konuşması dev ekranda bir kez daha yankılanınca yürekler titredi, gözler nemlendi

DUYGU SELİ

Davetlilerin ödül almak için podyuma çıkan şampiyonlara coşkulu alkışlarla eşlik ettiği gecede yürekleri titreten duygu dolu anlar da yaşandı. Dostluk ve centilmenlik konusunda attığı dev adımlarla Türk sporunun unutulmazları arasına ismini altın harflerle yazdıran ancak kısa süre önce aramızdan ayrılan Galatasaray’ın merhum başkanı Özhan Canaydın, gecede en çok alkış alan isimdi.
Namık Sevik Şükran Ödülü’nün sahibi olan Özhan başkanın görev süresinin bitimine bir ay kala Mali Genel Kurul’da sarı-kırmızılı kongre üyelerine yaptığı “Size veda ediyorum. Hakkınızı helal edin” cümleleriyle biten konuşması salonda bulunan dev ekranda bir kez daha yankılandı. Konukların dakikalarca alkışladığı bu görüntülerin ardından podyuma davet edilen Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, merhum başkanın ödülünü yine coşkulu alkışlar arasında oğlu Murat Canaydın’a verdi.

Haberin Devamı

Engelli şampiyonlara alkış

Duygu selinin hakim olduğu bir diğer görüntü de Dünya şampiyonu iki bedensel engelli okçumuz Gizem Girişmen ve Mustafa Ak’ın Namık Sevik Onur Ödülü’nü almak üzere podyuma çıkmasıyla yaşandı. Konuklar azmin ve cesaretin örneği olan bu iki sporcuya da alkışlarla sevgi gösterisinde bulundular. İki sporcunun ödüllerini ise Başbakan eski yardımcısı Hüsamettin Özkan verdi.

DUYGU SELİ


Görev yaptıkları federasyonlara resmen çağ atlatan Voleybol ve Bisiklet Federasyonu Başkanları Erol Ünal Karabıyık ile Emin Müftüoğlu Namık Sevik Hizmet Ödülü’nü İçişleri eski Bakanı İsmet Sezgin ile Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın elinden aldı.


DUYGU SELİ



DUYGU SELİ



Spor Müdürümüz Cem Şengül, son iki yıldır görkemli gecenin ana sponsorluğunu üstlenen Cola Turka adına Ülker Gıda İçecek Sakız ve Şekerleme Grubu İçecekten Sorumlu Başkan Yardımcısı Şener Astan ile usta sunumu ve esprileriyle geceye renk katan LİGTV’nin başarılı spikerlerinden Melih Şendil’e teşekkür plaketi verdi.


GECEDEN?NOTLAR


Bobo’nun neşesi
Beşiktaş tarihin en çok gol atan yabancısı Bobo, gecenin en renkli ve neşeli simalarından biri oldu. Brezilyalı futbolcu elindeki ödülü herkese göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Bobo’nun ödülü göstermesinin sebebi ise elindeki ödülün Mustafa Denizli’ye ait olmasıydı. Siyah - beyazlı teknik adam aldığı Yılın Antrenörü ödülünü futbolcularına vererek adeta “Bu başarı hepimizin” mesajını vermişti.

Fındık desteği!
Yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzun süre uzak kalacak olan Tabata’ya, Beşiktaş genç oyuncusu İsmail yakın ilgi gösterdi. Geceye erken saatlerde gelen Tabata’nın sakatlığı ile ilgili soru soran İsmail “Tabata’ya bak masada fındık var. Ondan ye. İyi gelir sakatlığına” şeklinde takıldı. Tabata ise “Ligin son iki haftasına yetişirim. Problem yok” diye konuştu.