Galatasaray Dzemaili'nin zor kararı! Milli Takım mı, bebek mi?

Dzemaili'nin zor kararı! Milli Takım mı, bebek mi?

19.03.2015 - 12:17 | Son Güncellenme:

İsviçre Teknik Direktörü Petkovic Galatasaraylı Dzemaili'ye 'istersen gel, istersen gelme' diyerek milli takım tercihini kendisine bıraktı.

Dzemailinin zor kararı Milli Takım mı, bebek mi

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

İsviçre Milli Takımı'nda gözler Türkiye'de gerçekleşecek bir doğuma çevrildi. Takımın önemli isimlerinden Blerim Dzemaili kritik bir kararın eşiğine geldi. 27 Mart'ta Estonya ve 31 Mart'ta ABD ile karşı karşıya gelecek olan İsviçre Milli Takımı'nın aday kadrosu cuma günü açıklanacak. Ancak tüm oyuncuları kafasında belirleyen teknik direktör Vladimir Petkovic, bir isim için beklemeye geçmiş bulunuyor.

Galatasaraylı Blerim Dzemaili'yi kadroda düşünen Petkovic, oyuncuyla bir görüşme yaparak son kararı kendisinin vermesini istedi. Çünkü sarı-kırmızılı futbolcunun eşi Erjona önümüzdeki günlerde doğum yapacak. İsviçreli futbolcunun, doğum zamanını 28 Mart olarak hesapladığı, Estonya maçından tam bir gün sonraya denk gelen tarih nedeniyle milli takımda bulunmak isteyip istemeyeceğine kendisinin karar verebileceği iletildi.

Haberin Devamı

Milli takım mı, bebek mi?

Dzemaili İsviçre basınına yaptığı açıklamada, "Vladimir Petkovic ve ben bu konuyu tekrar detaylarıyla görüşeceğiz. Aslında ben Estonya maçında oynamak istiyorum. Maçtan sonra hemen uçağa atlayarak geri dönebilirim" dedi. İstanbul'da gerçekleşen doğumunun beklenenden bir iki gün önce olması durumunda ise Dzemaili'nin bu maçta yer almasının kesin olacağı belirtildi.