BursaSpor Dzsudzsak’ın menajeri kampa geliyor

Dzsudzsak’ın menajeri kampa geliyor

27.07.2016 - 14:02 | Son Güncellenme:

Bursaspor’un Macar yıldızı Balazs Dzsudzsak’ın menajerinin yarın takımın kamp yapılan bölgeye gelerek yeşil-beyazlı yönetim ile görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Dzsudzsak’ın menajeri kampa geliyor

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Windischgarsten kasabasında sürdüren yeşil-beyazlılarda, izinden dönen ve dün takımla birlikte çalışmalara başlayan Macar yıldız Balazs Dzsudzsak’ın transferi konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün akşam saatlerinde takımın kamp yaptığı otele gelen Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri, yüksek maliyeti sebebiyle satış listesine konulan Balazs Dzsudzsak’ın menajeri Sandor Varga'yı kampa davet etti.

Haberin Devamı

Araplar teklifi arttırdı

Başkan Ali Ay’ın yarın Windischgarsten bölgesine geleceği bildirilen Macar yıldızın menajeri ile otelde bir görüşme gerçekleştireceği bildirildi. Başkan Ay, daha önce yaptığı açıklamasında Birleşik Arap Emirlikleri takımından gelen 2.5 milyon Euro’luk teklifi kabul etmediğini ifade etmişti. Arap ekibinin bu rakamı 3.5 milyon Euro’ya kadar çıkardığı ve yapılacak görüşmelerin ardından transferin netlik kazanacağı kaydedildi.

Yazarlar