Voleybol Ebrar Karakurt paylaştı: Bugün 40 kere Erik Dalı oynadık

Ebrar Karakurt paylaştı: Bugün 40 kere Erik Dalı oynadık

09.01.2024 - 10:12 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları ile muhteşem bir yaza geçiren milli voleybolcu Ebrar Karakurt, yüksek performansına Rusya'da devam etti. Kısa sürede kendini sevdiren Ebrar'a Rus taraftarlardan Erik Dalı sürprizi geldi.

Ebrar Karakurt paylaştı: Bugün 40 kere Erik Dalı oynadık

Lokomotiv Kaliningrad, Rusya Süper Ligi'nde Moskova ile karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakanın yıldızlaşan ismi milli voleybolcu Ebrar Karakurt oldu.

Haberin Devamı

Müsabakanın ilk seti Lokomotiv Kaliningrad'ın 25-18'lik üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci setinde yıldızlaşan isim yeniden Ebrar Karakurt oldu. Ebrar Karakurt, Moskova karşısında 2'nci seti 13 sayılık performansla tamamladı. Lokomotiv Kaliningrad, Moskova karşısında 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Mücadelenin üçüncü setinde Moskova, Lokomotiv Kaliningrad'a karşı ilk kez bir seti üstün tamamladı. Karşılaşmanın dördüncü seti Lokomotiv Kaliningrad'ın 25-23'lük üstünlüğüyle sona erdi.

EBRAR'DAN REKOR
Ebrar Karakurt, Lokomotiv Kaliningrad formasıyla Moskova'ya karşı inanılmaz bir performans gösterdi. Daha önce 34 sayıyla kariyer rekoru kıran Ebrar Karakurt, Moskova karşısında 40 sayıyla maçı tamamladı ve rekorunu geliştirdi.

Haberin Devamı

Ebrar Karakurt paylaştı: Bugün 40 kere Erik Dalı oynadık

SALONDA ERİK DALI
Ebrar'ın maç sayısının ardından salonda erik dalı şarkısı çalındı, taraftarlar da şarkıya eşlik etti. O anlar sosyal medyada viral oldu.

'BUGÜN 40 KERE OYNADIK'
Ebrar yaptığı paylaşımda Erik Dalı'na göndermede bulunarak: "Biz her sayımdan sonra erik dalı oynuyoruz Rusya’da. Mesela bugÜn 40 kere oynadık" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın ardından Lokomotiv Kaliningrad tribünlerinde Ebrar Karakurt için tezahüratlar yapıldı. Ebrar Karakurt'u tüm takım arkadaşları teker teker tebrik etti.

Yazarlar