Voleybol Ebrar Karakurt'tan büyük başarı! Türk bayrağı ile dolaştı, kulübünden jest

Ebrar Karakurt'tan büyük başarı! Türk bayrağı ile dolaştı, kulübünden jest

30.10.2022 - 10:46 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt, İtalya'da sezona muhteşem başladı. Üçüncü maçında da en skorer isim olan Ebrar'a kulübünden jest geldi. Öte yandan milli voleybolcunun maç içinde hocasında yaptığı muzip hareket ise güldürdü.

Ebrar Karakurttan büyük başarı Türk bayrağı ile dolaştı, kulübünden jest

Bir önceki sezon İtalyan ekibi Igor Gorgonzola Novara'ya transfer olan Ebrar Karakurt, bu sezona fırtına gibi başladı. Novara, Scandicci'ye set vermedi ve ligde üçte üç yaptı. Maçın en skorer ismi yine Ebrar olurken maç sonu Türk bayrağı ile şov yaptı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE TARİHİ FIRSATI KAÇIRDI
FIVB Dünya Şampiyonası çeyrek finalinde Türkiye ABD'ye 3-0 mağlup oldu. Polonya'da oynanan mücadelede bir türlü üstünlüğü yakalayamayan Türkiye tarihi bir fırsatı kaçırdı. Filenin Sultanları, ABD'yi mağlup etseydi tarihinde ilk kez Dünya Şampiyonası'nda yarı finale yükselmiş olacaktı.

İLK MAÇINDA YILDIZLAŞTI
Novara, İtalya Ligi'nde sezonun ilk maçında Macerata'ya set vermedi. Ebrar Karakurt, Novara’nın Macerata’yı 3-0 yendiği maçta 18 sayı kaydetti. Yüzde 46 ile hücum eden Ebrar 5 ace, 1 blok buldu. Ebrar Karakurt, İtalya Ligi’nin 2022/2023 sezonuna MVP seçilerek başladı.

Ebrar Karakurttan büyük başarı Türk bayrağı ile dolaştı, kulübünden jest

DEPLASMANDA 34 SAYI
Igor Gorgonzola Novara, ligdeki ikinci maçında Wash4green Pinerolo ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı 3-2 kazanan Novara'da öne çıkan isim yine Ebrar oldu. 34 sayı kaydeden pasör çaprazı 3 ace 1 blok ile galibiyette kritik rol oynadı.

Haberin Devamı

NAMAĞLUP DEVAM
İtalya Ligi'nin 3. haftasında Novara evinde Scandicci'ye set vermedi. Setleri 25-17, 25-19, 25-18 kazanan Novara'da Ebrar 16, Mckenzie 11, Bosetti 11, Sorokaite 9 sayı kaydetti. Bu sonuçla İtalyan ekibi maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Ebrar Karakurttan büyük başarı Türk bayrağı ile dolaştı, kulübünden jest

EBRAR'A 10. YIL MARŞI JESTİ
29 Ekim'de oynanan mücadelede Ebrar Karakurt'a kulübü Novara'dan jest geldi. Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle mücadele öncesi oyuncular ısınırken salonda 10. Yıl Marşı çalındı.

TÜRK BAYRAĞI İLE DOLAŞTI
Mücadelenin kazanılmasının ardından büyük sevinç yaşayan Ebrar son düdükle birlikte sırtına Türk bayrağını geçirdi. İtalyan seyircilerinin büyük ilgisini gören milli voleybolcu imza dağıtıp fotoğraf çektirdi.

Ebrar Karakurttan büyük başarı Türk bayrağı ile dolaştı, kulübünden jest

HOCASINA MUZİP HAREKET
Mücadelede rüzgarı arkasına alan Novara'da kazanılan sayı sonrası Ebrar Karakurt'tan hocasına sürpriz geldi. Büyük sevinç yaşayan Ebrar kenarda bulunan başantrenör Lavarini kaldırdı. O anları anlatan İtalyan spiker bu harekete gülerek tepki verdi.

ZEHRA GÜNEŞ İLE RAKİP OLACAK
CEV Şampiyonlar Ligi'nde Novara, Vakıfbank ile aynı gruba düştü. Vakıfbank'ın yıldız ismi Zehra Güneş, Ebrar Karakurt ile rakip olmasını Skorer'e değerlendirdi. Güneş, 'İkimizin arasındaki rekabet antrenmanda bile çok fazla. Şimdi karşı takımlard rakip olarak oynayacağız. Tabi ki mutlu olan taraf olarak ayrılmak isterim. Bakalım oynayınca neler olacak...' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar