Voleybol Eczacıbaşı maçında Santarelli çılgına döndü! Başhakeme tepki gösterdi

Eczacıbaşı maçında Santarelli çılgına döndü! Başhakeme tepki gösterdi

20.03.2024 - 20:19 | Son Güncellenme:

Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Eczacıbaşı Dynavit, İtalyan takımı Imoco Volley ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye başantrenör Santarelli'nin itirazı damga vurdu. Müsabakayı Imoco 3-1 kazandı.

Eczacıbaşı maçında Santarelli çılgına döndü Başhakeme tepki gösterdi

Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Eczacıbaşı Dynavit, İtalyan takımı Imoco Volley ile karşı karşıya geldi. Burhan Felek'te oynanan mücadelenin ikinci setinde başantrenör Santarelli sinirlerine hakim olamadı. Öte yandan maçı 3-1 kazanan Imoco adını finale yazdırdı.

Haberin Devamı

SANTARELLI ÇILGINA DÖNDÜ
Eczacıbaşı'nın manşet almakta zorlandığı pozisyonda top fileye gitti ve sonrasında dışarıya çıktı. Hakem sayıyı Imoco'ya verirken Eczacıbaşı başantrenörü Ferhat Akbaş GDS isteğinde bulundu. Pozisyon incelemesi sonrası topun Imoco'da Sarah Fahr'ın eline değdiğine kanaat getirildi ve sayı Eczacıbaşı tarafına geçti.

Eczacıbaşı maçında Santarelli çılgına döndü Başhakeme tepki gösterdi

Bu karar sonrası Santarelli adeta çılgına döndü. Uzun süre itirazlarına devam eden İtalyan koç, topun önce fileye sonra oyuncusuna değdiğini dile getirdi. Bu kez Imoco GDS isteğinde bulundu. Yeniden inceleme sonrasında karar değişmedi ve sayı Eczacıbaşı'nda kaldı.

SARI KART GÖSTERİLDİ
Bir türlü sakinleşmeyen Santarelli'nin tavrı taraftarlardan tepki gördü. Maçın hakemi de İtalyan başantrenöre sarı kart gösterdi.

Haberin Devamı

Eczacıbaşı maçında Santarelli çılgına döndü Başhakeme tepki gösterdi

Yazarlar