Voleybol 'Eda ablayı çok seviyorum' demişti, Fenerbahçe'ye geliyor!

'Eda ablayı çok seviyorum' demişti, Fenerbahçe'ye geliyor!

23.02.2023 - 14:09 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerde pasör çaprazı konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Eda ablayı çok seviyorum demişti, Fenerbahçeye geliyor

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Sultanlar Ligi takımlarından Fenerbahçe Opet pasör çaprazı konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

PLAY-OFF'TA AVANTAJI KAPTI
Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Polonya ekibi Grupa Azoty Chemik Police ile karşı karşıya geldi. Netto Arena Szczecin Hall’da oynanan mücadeleyi Fenerbahçe Opet, 14-25, 29-27, 23-25, 25-22, 10-15’lik setler sonucunda 3-2’lik skorla kazandı.

Bu maçın rövanşı 2 Mart Perşembe günü saat 18.30’da Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak.

VARGAS YENİDEN ÇİN'E GİDECEK
Sezona Çin'de başlayan ve devre arasında takıma geri dönen Vargas yeniden Çin ekibi Tianjin ile anlaştı. Anlaşmaya göre sezonun ilk yarısını Çin'de geçirecek olan Vargas, devre arasında Avrupa'ya geri dönecek. Haberde Vargas'ın Fenerbahçe'ye dönüşünün henüz netlik kazanmadığı vurgulandı.

Haberin Devamı

Eda ablayı çok seviyorum demişti, Fenerbahçeye geliyor

LAZAREVA İLE YOLLAR AYRILACAK
İtalyan basınına göre; Fenerbahçe, Anna Lazareva'ya kontrat yenileme teklifinde bulunmayacak. Lazareva'nın 2 yıllık Fenerbahçe macerası sona erecek.

Eda ablayı çok seviyorum demişti, Fenerbahçeye geliyor

YENİ PASÖR ÇAPRAZI STYSIAK
Polonya'nın son dönemde en dikkat çeken isimlerinden biri olan Magdalena Stysiak'ın yolu Türkiye'den geçecek. Alessandro Garotta'nın haberine göre; İtalya Ligi takımlarından Vero Volley Milano’da forma giyen Polonyalı milli pasör çaprazı Magdalena Stysiak ile Fenerbahçe prensipte anlaşmaya vardı

Magdalena Stysiak'ın Türkiye karşı oynadığı maçtan görüntü (Solda)

Eda ablayı çok seviyorum demişti, Fenerbahçeye geliyor

'EDA ABLA'YI ÇOK SEVİYORUM'
Polonya Milli Takımı'nda özellikle Dünya Şampiyonası'nda yıldızı parlayan Magdalena Stysiak Türkiye'ye karşı forma giymişti. Polonya seyircisinin inanılmaz baskısına rağmen Türkiye mücadeleyi 3-2 kazanmıştı. Stysiak ise mücadeleyi 31 sayı ile tamamlayarak maçın en skorer ismi olmuştu.

Kaptan Eda Erdem Dündar ile iyi bir iletişimi olan Stysiak, 'Ne söyleyebilirim Eda ablayı çok seviyorum' demişti.