Fenerbahçe Edin Dzeko: Fenerbahçe bunun için beni getirdi

Edin Dzeko: Fenerbahçe bunun için beni getirdi

14.04.2024 - 21:50 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Edin Dzeko, 2-1 kazandıkları Fatih Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Edin Dzeko: Fenerbahçe bunun için beni getirdi

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardı. Maç sonrası sarı-lacivertli takımda Edin Dzeko açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

UYNAMAMIZ İÇİN İLK GOLÜ YEMEMİZ GEREKİYOR
"Son zamanlarda maçlara yavaş başlıyoruz ve pas hatası yapıyoruz. Böyle bir gol yedik. Ancak ilk uyanmamız için ilk golü yememiz gerekiyor. Maçı da erken koparabilirdik. En önemlisi 3 puandı. Karagümrük iyi bir takım, yerlerini hak etmiyorlar"

FENERBAHÇE BENİ BUNUN İÇİN GETİRDİ
Edin Dzeko, Fenerbahçe formasıyla 1 sezonda 20 lig golüne ulaşan 5. yabancı oyuncu oldu. Bosnalı futbolcu bu durum içim, "Fenerbahçe beni bunun için getirdi. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum." dedi.

Oyuncu fark etmeksizin bütün takım olarak aynı şekilde koşmamız gerekiyor. Geriye dönerken çok koşmamız gerekiyor. Bu bizim takımımızn mantelitesi. Kendisinden önce takımın düşünülmesi gerekiyor. Bugün takım olarak iyi performans sergiledik.

Haberin Devamı

OLYMPIAKOS MESAJI
Daha iyisini yapabilirdik ama bu sayfa geride kaldı. Taraftarımızı Perşembe günü destek vermeye davet ediyorum. Oyuncular top kaybettiğinde de destek versinler. Bizi bir sonraki dakikaya hazırlasınlar, bizim için en iyi destek bu şekilde olur"

FRED: KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM
Fenerbahçe'de Fred ise maç sonunda şu ifadeleri kullandı: "Fiziksel anlamda kendimi iyi hissediyorum. Geri döndüğüm için çok mutluyum. Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Hazırım. Benim için söylenen güzel sözler beni mutlu ediyor ama ben yokken de Fenerbahçe çok iyi bir takım. Ben de takımıma katkı sağladığım için mutluyum. Şampiyonluk hedefimize ulaşabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız."

Yazarlar