Basaksehir Edin Visca, Avrupa'daki 12. golünü attı

Edin Visca, Avrupa'daki 12. golünü attı 

28.02.2020 - 01:10 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Portekiz'in Sporting Lizbon takımını uzatma devreleri sonunda 4-1 yenerek, tur atladı. Lizbon ağlarını iki kez sarsan Visca, turuncu-lacivertli forma ile Avrupa kupalarındaki gol sayısını da 12'ye yükseltti. 

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda deplasmanda 3-1 kaybettiği maçın rövanşında konuk ettiği Portekiz'in Sporting Lizbon takımını uzatma devreleri sonunda 4-1 yenerek, tur atladı.

Haberin Devamı

Portekiz'de oynanan ilk maçı 3-1 kaybeden turuncu-lacivertli ekip, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda konuk ettiği Sporting Lizbon'u Martin Skrtel, Danijel Aleksic ve Edin Visca (2)'nın golleriyle mağlup etti ve UEFA Avrupa Ligi'nde adını son 16 takım arasına yazdırdı.

Edin Visca, Avrupa'daki 12. golünü attı 

Medipol Başakşehir'in Sporting Lizbon karşısında umutlarını sürdüren golü, 90 1. dakikada atan Edin Visca, İstanbul ekibine turu getiren golü de 119. dakikada penaltıdan atmayı başardı.

Sporting Lizbon ağlarını iki kez sarsan Visca, turuncu-lacivertli forma ile Avrupa kupalarındaki gol sayısını da 12'ye yükseltti. 

Bosna Hersekli oyuncu, Medipol Başakşehir'in Avrupa kupalarındaki en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor.

Haberin Devamı

Edin Visca, Avrupadaki 12. golünü attı

Yazarlar