Dünya Kupası Efsane isimden Ronaldo'ya ağır sözler: Fas'ı tebrik edecek onuru bile yoktu

Efsane isimden Ronaldo'ya ağır sözler: Fas'ı tebrik edecek onuru bile yoktu

16.12.2022 - 11:31 | Son Güncellenme:

Kariyerinde son kez mücadele ettiği Dünya Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen ancak mutlu sona ulaşamayan Cristiano Ronaldo hakkında tartışmalar yaşanmaya devam ediyor. Alman futbolunun efsane ismi Ronaldo'ya sert ifadelerle yüklendi. İşte detaylar...

Efsane isimden Ronaldoya ağır sözler: Fası tebrik edecek onuru bile yoktu

Dünya Kupası'nın favorileri arasında yer alan Cristiano Ronaldo'lu Portekiz, çeyrek finalde Fas'a 1-0 yenilerek turnuvaya veda etti. Son 16'da 6-1 kazanılan İsviçre mücadelesinde teknik direktör Fernando Santos'un yedek bıraktığı Ronaldo, Fas karşısında da yedek soyundu ve 51'de oyuna girmişti.

Haberin Devamı

Kariyerinin son Dünya Kupası'nda mücadele eden Ronaldo, şampiyonluk hedefine rağmen hayal kırıklığıyla turnuvaya veda etti. Alman futbolunun efsane ismi ise Portekizli yıldıza yönelik sert ifadeler kullandı.

RONALDO'NUN GÖZYAŞLARI

2022 Dünya Kupası'na damga vuran anlardan biri de, çeyrek finalden oynanan Fas - Portekiz maçında yaşandı. Fas, güçlü rakibini ilk yarıda Youssef En Nersyri'nin attığı golle 1-0 mağlup ederek turnuva dışına gönderdi.

Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan ve sonradan oyuna dahil olan Ronaldo, gözyaşları içerisinde soyunma odasına gittiği anlar 2022 Dünya Kupası'nın unutulmaz anları arasına girdi.

Efsane isimden Ronaldoya ağır sözler: Fası tebrik edecek onuru bile yoktu

YOLLAR AYRILDI

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda büyük bir hayal kırıklığı yaratan Portekiz Milli Takımı'nda Fernando Santos'un görevine son verildi. Portekiz Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada 68 yaşındaki teknik direktörle yolların ayrıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

PAYLAŞIMDA BULUNDU

37 yaşındaki yıldız oyuncu kariyerindeki son Dünya Kupası turnuvasına gözyaşları içerisinde veda etti. Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Cristiano Ronaldo büyük bir hayal kırıklığına uğradığı maçın ardından ilk açıklamasını yaptı. 37 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadelere imza attı. Instagram hesabından bir açıklama yapan Cristiano Ronaldo, "Portekiz ile bir Dünya Kupası kazanmak kariyerimin en büyük ve en tutkulu hayaliydi. Neyse ki Portekiz de dahil olmak üzere uluslararası alanda birçok kupa kazandım. Ülkemizin adını dünyanın zirvesine yazdırmak en büyük hayalimdi. Bunun için savaştım. Bu rüya için çok mücadele ettim" ifadelerini kullandı.

RONALDO'YA AĞIR SÖZLER

Portekizli yıldızın gözyaşları içerisinde kimseyle konuşmadan soyunma odasına gitmesi, üzerinden günler geçmesine rağmen gündemden düşmüyor.

Fanatik'te yer alan habere göre Alman futbolunun efsane isimlerinden Dietmar Hamann, yıldız oyuncunun kimseyle konuşmadan direkt soyunma odasına gitmesiyle alakalı olarak, "Bir hafta kadar önce sahayı terk eden ve en büyük yıldızlardan biri olan Ronaldo'nun tarihi bir zafere imza atan Fas'ı tebrik edecek onuru bile yoktu" diye konuştu.

Haberin Devamı

FRANSIZ FUTBOLCULARIN İSYANI

Yarı final mücadelesinde Fas'ı 2-0 ile geçerek finale yükselen Fransa'da iki oyuncu maç sonu isyan etti. Savunma oyuncuları Jules Kounde ve İbrahima Konate maç sonu rutin doping testi için çağrıldı ve numune verdi.

İkilinin numune odasında görüntüleri sosyal medyada yayımlanırken Konate’nin kendisini çeken arkadaşına, "Kutlama bile yapamıyoruz" dediği görüldü. Kounde de yanıt olarak "Rezillik" dedi.