Skorer ‘Eğer büyüksen kazanacaksın’

‘Eğer büyüksen kazanacaksın’

25.09.2008 - 02:22 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin yıldız ismi Roberto Carlos, ligdeki rakiplerin kendilerine karşı her zaman daha fazla motivasyonla sahaya çıktığını söyledi

‘Eğer büyüksen kazanacaksın’

Brezilyalı futbolcu, şöyle konuştu: “Ligde rakipler her zaman bize karşı daha fazla motivasyonla sahaya çıkıyorlar. Gaziantep bizi yendi, Beşiktaş’a yenildi. Bize karşı daha istekli ve motivasyonla oynuyorlar. Fakat bu bizim için bahane olmamalı. Büyük bir takımsak çıkıp her türlü ekibi yenmek zorundayız. Geçen yılki hataları tekrarlamamalıyız” dedi.
Carlos, “Geçen sene çok başarılıydık, fakat sezon sonuna baktığımızda elimizde bir şey yoktu. Bu yıl elbette ki Şampiyonlar Ligi’ndeki hedefimiz final olmalı. Bunun yanında da kupa var ki, kulübümüz açısından senelerce kazanılmayan bir kupa. Onun haricinde Süper Lig var ve önemi tartışılmaz. Önemli olan kupaları almaktır” diye konuştu.
Sözleşmesindeki bir yıllık opsiyonunu kulüple henüz konuşmadığına değinen Carlos, “Herhangi bir gelişme yok. Olduğunda kulübümüz tarafından bildirilecektir. Bu süre sonunda kariyerimi bitirebilirim” yorumunu yaptı.