Futbol Elazığspor kondisyon ağırlıklı çalıştı

Elazığspor kondisyon ağırlıklı çalıştı

26.11.2013 - 17:53 | Son Güncellenme:

Bordo-beyazlı ekipte, sakatlıkları bulunan Çağlar Birinci, Köksal Yedek ve Yusuf Hacı antrenmana katılmadı.

Elazığspor kondisyon ağırlıklı çalıştı

Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile cuma günü iç sahada yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Kulüp tesislerinde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından ikişerli gruplara ayrılan futbolcular, kondisyon ağırlıklı çalıştı.

Haberin Devamı

Sakatlıkları bulunan Çağlar Birinci, Köksal Yedek ve Yusuf Hacı'nın katılmadığı idman, pas çalışması ve çift kale maçla sona erdi. Teknik direktör Buruk, antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta sonu Gaziantepspor'a deplasmanda 3-1 yenildikleri maçın ilk yarısında takımının iyi bir oyun ortaya koyduğunu söyledi.

Takımının kırılgan bir yapısı olduğunu, ikinci yarıdaki gollerin ardından futbolcularının performansında düşüş yaşandığını belirten Buruk, maçın ilk yarısında sergiledikleri futbolu 90 dakikaya yaymaları halinde takımının iyi bir konuma geleceğine inandığını dile getirdi. Kısıtlı bir kadroya sahip olduklarını, Gaziantep deplasmanına 6 oyuncudan yoksun gittiklerini anlatan Buruk, bu futbolcuların kadroya dahil olmasıyla takımın daha iyi noktaya geleceğini belirtti. Buruk, ligin devre arasına kadar toplayacakları puanlarla alt sıralardan kurtulmak istediklerini sözlerine ekledi.