Türkiye Kupası Elazığspor'a kupada 5. tur morali

Elazığspor'a kupada 5. tur morali

03.12.2013 - 18:33 | Son Güncellenme:

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle zor günler yaşayan Elazığspor, Türkiye Kupası'nda Bandırmaspor'u eleyerek ligde Galatasaray ile yapacağı maç öncesinde moral buldu.

Elazığspora kupada 5. tur morali

Spor Toto Süper Lig'de son 9 maçından yenik ayrılan Elazığspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Bandırmaspor'u eleyerek zorlu Galatasaray karşılaşması öncesinde moral buldu.

Haberin Devamı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor'u deplasmanda 2-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tura yükselen Elazığspor, bu galibiyetle, Spor Toto Süper Lig'de 6 Aralık Cuma günü dış sahada Galatasaray ile yapacağı maç öncesinde taraftarının yüzünü bir nebze olsun güldürdü.

Ligde 13. hafta sonunda 7 puanla son sırada yer alan Elazığspor, kupada Bandırmaspor'u eleyerek moral buldu. - Kupada 3 maçtır kazanıyor Ligde son 9 haftada Fenerbahçe'ye 4-0, Sivasspor'a 4-2, Kasımpaşa'ya 4-0, Eskişehirspor'a 2-0, Gençlerbirliği'ne 2-1, Trabzonspor'a 4-0, Kayseri Erciyesspor'a 1-0, Gaziantepspor'a 3-1 ve Bursaspor'a 2-1 yenilen Elazığspor, bu periyotta kupada yaptığı 3 maçtan ise galip ayrıldı. Türkiye Kupası'nda 2. turda Ankara Demirspor'u 2-0, 3. kademede Pendikspor'u 3-1 ve 4. turda Bandırmaspor'u 2-0 yenen Elazığ ekibi, kupada başarılı bir grafik sergiledi.

Yazarlar