Basaksehir Elde var Elia

Elde var Elia

23.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sevilla karşısında takımının ilk golünü atan yeni transfer Elia, Başakşehir’in parlayan ismi oldu, kısa sürede dördüncü golüne ulaştı.

Elde var Elia

Başakşehir’in yeni transferi, takıma katıldığı andan itibaren İstanbul ekibine büyük katkı sundu. Sevilla karşısında dün gece de fileleri havalandıran oyuncu kısa sürede büyük katkı sundu, toplam gol sayısını 4’e çıkardı. Hollanda’nın Feyenoord takımından transfer edilen 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu oldukça uygun koşullarda takıma dahil edildi.

Haberin Devamı

Lig başlamadan önce Avrupa’da gösterdi kendini yeni transfer... Brugge ile deplasmanda oynanan Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında ilk kez kendini gösterdi, golünü atarak sahneye çıktı. Sevilla ile İstanbul’da oynanan maçta da onun imzası vardı. Ne var ki attığı gol İstanbul’da takımını yenilgiden kurtarmayacaktı.

Hollandalı futbolcu lige de hızlı girdi. Bursaspor ile oynanan ilk hafta maçına ilk 11’de çıkan ve 90 dakika sahada kalan Elia, bu maçta da golünü kaydederek lacivert-turuncululara 1-0’lık galibiyeti getirdi. Elia yeni başlayan sezonda üç Avrupa, iki lig maçı olmak üzere toplamda beş maçta oynadı, 358 dakika toplamda sahada kaldı. Başakşehir Sevilla karşısındaki seride Şampiyonlar Ligi rüyasının sonuna gelse de, takım halinde gelecek adına umut vermenin yanında, Elia’nın performansıyla da ayrı bir kazanım yaşamış oldu.

Haberin Devamı

Yazarlar