Diğer ELVEDA WOODS

ELVEDA WOODS

12.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines World Golf final turnuvasının yarı final karşılaşmaları sona ererken, ünlü golfçü Tiger Woods turnuvaya veda etti. Final bugün 08.30’da Lee Westwood ile Justin Rose arasında oynanacak

ELVEDA WOODS

TÜRK Hava Yolları ve Türkiye Golf Federasyonu işbirliğiyle Antalya’nın Serik İlçesi Belek Beldesi’nde düzenlenen Turkish Airlines World Golf Finali’nin yarı final karşılaşmaları sona erdi. Dünyanın en önemli golfçüsü olarak gösterilen ve tüm gözlerin üzerinde olduğu Tiger Woods finale kalamayarak büyük bir şok yaşadı. Justin Rose, ‘Golfün Sultanı’ lakaplı sporcuyu eleyerek ismini finale yazdırırken, ABD’li Woods ise yarı finalde organizasyona veda etti. Tiger Woods, son deliğe 70 vuruşla ulaşırken, rakibi Rose’un 69 vuruşla son deliğe ulaşması nedeniyle dünyaca ünlü ABD’li golfçü sahadan boynu bükük ayrıldı.
Antalya Golf Kulübü PGA Sultan sahasında düzenlenen turnuvanın bir diğer yarı final mücadelesinde ise Lee Westwood rakibi Charl Schwartzel’i yenerek finale ismini yazdırmayı başardı. Karşılaşmayı 6 vuruş farkla kazanan Westwood, Schwartzel’in 67 vuruşla ulaştığı son deliğe 61 vuruşla ulaşarak zafere uzandı.
Bugün saat 08.30’da başlayacak final karşılaşmasında Lee Westwood ile Justin Rose karşılaşacak. Final karşılaşmalarının ardından turnuvaya katılan 8 sporcu, Türk işadamları ve siyasetçilerle golf oynayacak. Tiger Woods, özel karşılaşmalarda işadamları Mustafa Koç, Angus Mackenzie ve Duncan Blake ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Sürpriz ziyaretçi Wozniacki

Antalya’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek yıldız sporcuların biraraya geldiği turnuvayı yerinde takip eden ünlü tenisçi Caroline Wozniacki organizasyonda mücadele eden sporculardan erkek arkadaşı McIlroy’a destek verdi. Neşesi yerinde olan Danimarkalı raket kendisine yöneltilen sorulardan ise kaçındı.