Beşiktaş Yerli stoperde geri sayım! Beşiktaş transfer için anlaşma sağladı

Yerli stoperde geri sayım! Beşiktaş transfer için anlaşma sağladı

17.07.2022 - 11:57 | Son Güncellenme:

Valerien Ismael yönetiminde Avusturya kampını tamamlayan Beşiktaş’ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Ceyhun Kazancı ve Emre Kocadağ’ın yürüttüğü transfer çalışmalarında son olarak genç ismin transferi konusunda geri sayıma geçildi. İşte detaylar…

Yerli stoperde geri sayım Beşiktaş transfer için anlaşma sağladı

Beşiktaş’ta gelecek sezon yarışmacı ve rotasyonlu bir kadro oluşturmak isteyen kurmaylar, Valerien Ismael’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlıların Gedson Fernandes, Romain Saiss, Cenk Tosun, Wout Weghorst ve Jackson Muleka’nın ardından genç ismin transferinde de geri büyük aşama kaydettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

TEIXERIA İMZAYI ATTI
Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden Brezilyalı Alex Teixeria, Brezilya'ya geri döndü. Teixeira, ülkesinin takımlarından Vasco da Gama ile anlaştı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Rüya gerçek oldu! Alex Teixeira Brezilya'ya geri döndü ve Vasco da Gama forması giyecek!" ifadeleri yer aldı. Açıklamada, Brezilyalı oyuncuyla imzalanan sözleşmenin sezon sonuna kadar geçerli olacağı ve Teixeira'nın 7 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

 

SERDAR SAATÇI'YA AF YOK
Beşiktaş'ın altyapısından yetişen Serdar Saatçı, Viktoria Plzen maçının ardından kadro dışı bırakılmıştı. Maçın hemen ardından kadro dışı kararı açıklanırken, yönetim Serdar Saatçı'nın geleceğiyle ilgili kararını verdi. Futbolcunun teknik heyet ve takım arkadaşlarından özür dilediği ancak bunun yeterli olmadığı iddia edildi. Buna göre; Beşiktaş yönetimi sözleşme süresinin sonuna (Haziran 2023) kadar Serdar'ın, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde takımdan ayrı olarak tek başına çalışmasını planlıyor.

STOPERE TAKVİYE DÜŞÜNÜLÜYOR
TFF'nin belirlediği 8+3 kuralına takılan ve mutlaka yerli bir stoper takviyesi düşünen Beşiktaş'ta Serdar Saatçı'nın da kadro dışı bırakılmasının ardından yerli stoper arayışları hız kazandı. Siyah Beyazlı yönetimin Süper Lig başlamadan önce en az 2 stoper takviyesi yapmayı planladığı aktarıldı

Haberin Devamı

 

EMİRHAN TOPÇU İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
Emre Kocadağ ve Ceyhun Kazancı’nın daha önce görüşmeleri duyurduğu Emirhan Topçu ile anlaşma sağlandığı kaydedildi. Beşiktaş kurmaylarının, Rizespor’la bonservis pazarlığında son aşamada olduğu ve ödeme planlarının da kısa süre içerisinde görüşülebileceği belirtildi.

 

13 MAÇTA OYNADI
21 yaşındaki stoper geçtiğimiz sezon Karadeniz ekibinde 13 müsabakada oynama başarısı gösterdi. Genç savunmacının Valerien Ismael’in üçlü savunma tercihine uygun olması nedeniyle tercih edildiği belirtildi. Öte yandan Emirhan Topçu için Beşiktaş’ın 15-20 milyon Türk Lirası civarında bir bonservisle transferi bitirmeye hazırlandığı kaydedildi.

Haberin Devamı

300 BİN EURO PİYASA DEĞERİ
Beşiktaş’ın transfer görüşmelerinde sona geldiği Emirhan Topçu’nun güncel piyasa değeri 300 bin euro olarak gösteriliyor.