Türkiye Kupası Emmanuel Adebayor rüzgarı

Emmanuel Adebayor rüzgarı

05.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’a önerilen ancak olumsuz cevap aldıktan sonra Medipol Başakşehir’e transfer olan Emmanuel Adebayor dün yedek soyundu.

Emmanuel Adebayor rüzgarı

Galatasaray’a önerilen ancak olumsuz cevap aldıktan sonra Medipol Başakşehir’e transfer olan Emmanuel Adebayor dün yedek soyundu. Togolu dünya yıldızı, ilk kez çıktığı Fatih Terim Stadı’nda büyük ilgiyle karşılaştı. İkinci yarının ortalarında ısınmak için saha kenarına gelen Adebayor alkışlanırken, 66. dakikada Mustafa Pektemek’in yerine oyuna girdi. Öte yandan, yedek ağırlıklı bir takımla sahada yer alan ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Hakan Özmert de kadroda yer almadı.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu’na ıslık

Medipol Başakşehir taraftarı maç öncesi Emre Belözoğlu’nu tribünlere çağırdı. Galatasaray taraftarı ise bu duruma tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı tribünler, Emre’yi ıslıkları ile tepkilerini gösterdi. Bu arada ısınma sırasında sağ ayak bileğinde ağrı hisseden Emre, ayakkabısını çıkarıp sağlık heyetini çağırırken, yapılan müdahalenin ardından çalışmasını sürdürdü.

Çalık gitti, geldi!

Isınma sırasında Galatasaray’da Ahmet Çalık şoku yaşandı. 5’e 2 top kapma oyununda takım arkadaşı Podolski ile çarpışan Ahmet, başını tutarak soyunma odasına doğru yöneldi. Genç stopere ilk müdahaleyi saha içinde kulüp doktoru Yener İnce yaptı. Riekerink de Ahmet’le yakından ilgilendi. Ahmet kendisini iyi hissettiğini söyledi ve 5 dakika sonra tekrar sahaya dönüp ısınmaya devam etti. Riekerink yedek kulübesinde ise tek stoper olarak Chedjou’yu oturttu.

Haberin Devamı

6 atan takımda üç değişiklik

Ligde Akhisar’ı 6-0 yenen takım dün kupada Başakşehir karşısında üç değişiklikle sahadaydı. Kupa maçlarında oynamayan Muslera’nın yerine Cenk Gönen kaledeydi. Cezası sona eren De Jong da savunma yönü kuvvetli olduğu için Josue’den formasını geri aldı. İlk 11’de bunun dışındaki son değişiklik stoperde Hakan Balta yerine Ahmet Çalık’la oldu.

Yazarlar